Telefonda uygulamanın ayarlar kısmında, UI editörün en altında bulunuyor.
Dediğiniz gibi GoodbyeDPI için ben de böyle bir ayar bulamadım internette, ama lazım olabilecek GoodbyeDPI kodlarını içeren bir sayfa buldum
GitHub'da:
GoodbyeDPI — Deep Packet Inspection circumvention utility (for Windows) - ValdikSS/GoodbyeDPI
Bunlar ise ByeDPI uygulamasındaki “What does all of this mean?” bilgilendirmesi kısmındaki kodlar:
Bypass DPI. Contribute to hufrea/byedpi development by creating an account on GitHub.
Yine bilgisayarda var mı bilmiyorum ancak telefonda VPN uygulamalarında, herhangi bir uygulamayı hariç tutma ayarı var. Bazıları bunu ücretli şekilde sağlıyor ama.
Yani oynadığınız oyunu, VPN uygulamasında ‘hariç tutulanlar' kısmına alırsanız, o uygulama tarafından VPN'iniz açık olsa dahi listeye eklediğiniz oyunu etkilemiyor. (Bunu diğer uygulamalar için de yapabiliyorsunuz.)
Eğer telefonda VPN sebebiyle ban yedirebilecek bir oyun yoksa, Proton VPN'in mobil sürümünü de kullanabilirsiniz.
•
Windows,
Linux,
macOS,
Chromebook
•
Android,
iOS
Discord'a gireceğiniz zaman açabilir ve işiniz bittiğinde kapatabilirsiniz. Bağlanması uzun sürmüyor zaten. Widget da var pratik bir şekilde bağlanabilmek için.
Bunları haricinde şu anlık başka bir fikrim yok maalesef. Üzgünüm.