1 Haftalık Redmi Note 8'de Ghost Screen Sorunu

Ben bugün arızalı olduğu gerekçesiyle iade talebini oluşturdum, bunu iptal edip tekrardan iade talebini sizin dediğiniz şekilde oluşturursam daha sonradan eski iade talebim kayıtta kalırsa ve orada farkedilirse bir sorun çıkar mı?
Orasını bilmiyorum hocam, bir şey diyemem. Bilgisi olan arkadaşlar sorunuza cevap verir. Keşke konuyu açmadan iade talebi oluşturmasaydınız, foruma danışsaydınız.
 
İade işlemini dediğiniz şekilde oluşturdum(ürünü beğenmediğimi söyledim) ve bugün telefonun iadesi alındı.Yardımlarınız için teşekkür ederim.
 
İade işlemini dediğiniz şekilde oluşturdum(ürünü beğenmediğimi söyledim) ve bugün telefonun iadesi alındı.Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Geçmiş olsun hocam. Hocam bende telefon alcam, daha karar veremedim. Forumda yeni konu açtım, Note 9S ve Mi 9T arasında kaldım. Mi 9T abimde var, ekranı bana göre ideal. Redmi Note 9S biraz büyük ekranı, acaba arada çok mu fark var? O yönden kararsız kaldım.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı