%1 Low FPS ve %0.01 Low FPS değerleri 1FPS gözüküyor

766888

Decapat
RAM
2X16 GB XPG 6000MHZ CL30
SSD veya HDD modeli
SAMSUNG 970 EVO PLUS
Ekran kartı
4060 Tİ 16GB
Anakart
Asus Prime B650M-K
İşlemci
Ryzen 7 7800x3d
CS2'de ve CS2 dışında 1 2 oyunda daha bu şekilde gözüküyor. Açıkçası değerlerin böyle olduğunu düşünmüyorum. Bir saat önce baktığımda 130'du bir tanesi diğeri yine 1'di MSI Afterburner yanlış gösteriyor olabilir mi? Sorun nedir acaba?

BIOS'um güncel, driverlar kurulu. Gerekli ayarları yaptım oyun ayarlarım düşükte.

Ekran görüntüsü 2025-06-16 032551.png

Son düzenleyen: Moderatör:
CS2'de ve CS2 dışında 1 2 oyunda daha bu şekilde gözüküyor. Açıkçası değerlerin böyle olduğunu düşünmüyorum. Bir saat önce baktığımda 130'du bir tanesi diğeri yine 1'di MSI Afterburner yanlış gösteriyor olabilir mi? Sorun nedir acaba?

BIOS'um güncel, driverlar kurulu. Gerekli ayarları yaptım oyun ayarlarım düşükte.

Eki Görüntüle 2513610

Bence de yanlış gösteriyordur. Capframex uygulamasından bak bir de.

Bence de yanlış gösteriyordur. Capframex uygulamasından bak bir de.

Daha önce kullanmadım Deneyeceğim şimdi

@TridentKng hocam denedim %1 Low 250 civarında %0.01 yoktu 0.2 Low FPS de 150 200 falan oluyor iyi mi değerler. Bir de neden MSI Afterburner öyle gösteriyor ki?

Son düzenleme:
Daha önce kullanmadım deneyeceğim şimdi.

@TridentKng hocam denedim %1 Low 250 civarında %0.01 yoktu 0.2 Low FPS de 150 200 falan oluyor iyi mi değerler. Bir de neden MSI Afterburner öyle gösteriyor ki?

%1 Low 250 civarındaysa normal aldığınız FPS'te 600 civarlarındaysa değer normal. MSI Afterburner'da o değerlerde sanırım bir sorun vardı. Bir ara Afterburner kullanmak oyun içinde FPS düşüşüne de sebep oluyordu o sorunu çözdüler sanırım. O yüzden ben sıcaklıklara falan bakacaksam capframex kullanıyorum ara yüzü falan bana daha kullanışlı geliyor.

Hocam benchmark mode tikledim de başka bir sorun var sanırım

RivaTuner güncelleyeceğim bir yeni gelmiş güncelleme
Başka ayarlarda açılması gerekiyor. Hangi ayarlar olduğunu hatırlamıyorum maalesef. Reddit'te biri senin sorunundan müzdaripti.
RivaTuner güncelleyeceğim bir yeni gelmiş güncelleme
Zannetmiyorum. Daha çok yapılandırılmamış ayarla ilgili.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı