1 Milyon Yazılımcı Nasıl?

Konsol uygulaması ve Windows forms uygulamaları yapıyoruz arkadaşım ile beraber.
20'den fazla, az da olsa işe yarayabilecek proje tamamladık.
Şifre ve maillerini unutanlar için uygulama(çoğunluğunu arkadaşım yaptı ben neredeyse hiç ellemedim).
Oyunlardaki eşyaların craftlarını detaylı anlatan kaç tane eşyayı craft etmek için nereden malzemeleri bulunacağını, kaç tane bu malzemelerden ihtiyaç duyacaklarını, ne kadar para tutacağını gösteren uygulama.
Unturned'da Arma 3 altis life sunucularında kullanılanlara benzer kullanıcı paneli -aktif eşya borsaları, bankasındaki para, hızlı çete kurma vb.- (büyük ihtimalle yaptığımız en büyük proje ve daha bitmedi :D ).

Son düzenleme:
Bu işin göstermelik ve çok işe yaramayacak bir proje olduğunu düşünüyorum. Yazılımcılık C# vs. bilmekle olmuyor. Yazılımın birden çok alt kolu var ve yazılımın kodlanacağı onlarca platform var. Bu projeye katılmak yerine kişi zamanını daha çok pratik yaparak veya başkalarının hazırladığı Udemy gibi platformlardan eğitim almak daha iyi olacaktır.

Burada çok övüp durdular. Bir bakayım dedim. CV'sine baksam Microsoft'un başına geçmesinde sakınca görmediğim bir adamın ne kadar kötü, eksik anlattığını görsen kafanı duvara vurursun. Hiç izlemeden önce adam akıllı bir işe yaramadığını düşünüyordum. Şimdi adam akıllı kısmı da kalmadı. Yarım yamalak, boş şeyler öğrenmek istiyorsanız buyurun. O adam bunu yapıyorsa daha kötülerini düşünemiyorum bile.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı