1. nesil i3 işlemcili sistemde CS:GO oynanır mı?

1. nesil i3 işlemci, ekran kartı NVIDIA GeForce 500 2 GB ekran kartı, RAM 8 GB ana kartım orta gereksinim, DirectX sürümüm 12, 300 GB boş alanım var. CS'de 15 FPS alıyorum. Zula'ya da Black Squad kasar mı? Ya da LoL Wild Rift kasar mı? Don't Starve Together indirmeyi düşünüyorum, indirmeli miyim? CS:GO'da nasıl 30 FPS alırım. CS 1.6 indirdim kasmıyor, aynı performansı CS:GO dada bekliyorum, beklemeli miyim? Tek istediğim şey CS:GO'ya da Black Squad kasar mı?

Çözünürlük 800&600 ya da 640&480 yap.
Her şey en düşük te olsun alırsın 30 FPS.

Kardeşim bende yıllarca I3 2.nesil kullandım, bende 20-30 FPS alıyordum. İnternette gördüğün FPS arttırma videoları yalan ya da 1-2 FPS anca arttırır. Yıllarca o yöntemleri denedim ve işe yaramıyor. Geforce Now Türkiye'ye gelicek oradan oyna.
Umarım kendin iyi bir bilgisayar toplarsın ve o çileden kurtulursun.
Yanliz değilsin inte core 2 duo q6600 2.40ghz kullaniyorum

Yalnız değilsin inte Core 2 Duo Q6600 2.40GHz kullanıyorum.

İşlemciniz çok kötü değil eğer bakır soğutucunuz varsa 3.2 GHz zorlayabilirsiniz ben zamanında Xeon X5450 kullandım 6 GB RAM ile bir de yanında HD5570 ekran kartı vardı güzel sistem oluyor anakartınızı ASUS'un 4 RAM slotlu güzel bir anakartını alırsanız bir de şöyle mümkünse 400 Watt kaliteli bir güç kaynağıyla OC yapıp kullanabilirsiniz ben dandik Power Supply ile 3.5 çalıştırdım ama sadece çalıştı oyuna girer girmez reset atıyordu neyse ama kaliteli bir güç kaynağında yapılır dediğim OC.

1. nesil i3 işlemci, ekran kartı NVIDIA GeForce 500 2 GB ekran kartı, RAM 8 GB ana kartım orta gereksinim, DirectX sürümüm 12, 300 GB boş alanım var. CS'de 15 FPS alıyorum. Zula ya da Black Squad kasar mı? Ya da LoL Wild Rift kasar mı? Dont Starve Together indirmeyi düşünüyorum, indirmeli miyim? CS:GO'da nasıl 30 FPS alırım. CS 1.6 indirdim kasmıyor, aynı performansı CS:GO dada bekliyorum, beklemeli miyim? Tek istediğim şey CS:GO ya da Black Squad kasar mı?
Kral sistemin gayet güzel eğer işlemcini iyi yükseltirsen rahat 120 fps alırsın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı