789
Hectopat
Daha fazla
En doğru bilgiyi 1 Nisan'dan sonra sipariş verip eline geçen arkadaşlar verir. Gelmez vs diyen biraz sallıyorlar neye göre gelmez? Eğer gelmeyecek olsa sipariş veremezsiniz, Temu da elimize geçmeyecek ürünü niye göndersin. Herhangi Çinli bir siteden alışveriş yapmıyorsunuz. Temu AliExpress bile solladı. Ayrıca sattığı ürün elinize geçinceye kadar arkasında. Paranızı alayım ürünü göndereyim ile bitmiyor yani. Vallahi şimdiye kadar 8 10 kere sipariş verdim hiç sıkıntı yaşamadım hatta yurtiçinde bir yerden aynı anda verdiğim sipariş ile Temu'dan verdiğim sipariş aynı gün elime geçti çok şaşırmıştım bu olaya. Beğenmediğiniz bir ürünü dahi koşulsuz iade edebiliyorsunuz üründe sizde kalıyor. Eğer daha sonra alış verişde kullanacağım derseniz saniyeler içinde size kredi olarak tanımlıyorlar, kredi kartına yüklenmesi de 10 15 günü buluyor. Yani ben Temu'dan çok memnunum. Orada bulduğum birçok ürün Türkiye'de yok değil burada da var ama buradaki satıcılar oradaki fiyatları en az 3'e 5'e katlıyor. Burdakilerde sonuçta Çin'den geliyor. Hani muadili olan yerli üretimse eğer buradan temin etmek daha iyi sonuçta. Ama mesela telefon kılıfı ben Honor 200 kullanıyorum buradaki fiyat temudakinin en az 3 4 katı bir de alternatif az. O yüzden buradaki uyanık satıcıları da bir nebze olsa frenliyor Temu. Yoksa fiyatlar daha da fahiş olur.
Benim siparişim gümrükten geçti siparişi 5 Nisanda vermiştim bugün kargo firması teslim aldı.