1 Ocakta AYT'ye başlamak geç mi olur?

ilkay kalfa

Hectopat
Katılım
29 Temmuz 2023
Mesajlar
1.061
Çözümler
7
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gskill:16 Gb (2x8) Ram
R5 5500
Msı rtx 3060
1tb m2 ssd
Cinsiyet
Erkek
Selam arkadaşlar. Kasım benim için hiç istediğim gibi gitmedi, uyku düzenim bozuldu. Zaten bozulunca öğlen sonu kalkıp yine sersemleşince ders de çalışamıyor insan. Şu son bir haftadır bunu düzeltmek için uğraşıyorum. Soruma gelecek olursak 1 Ocak AYT için geç mi olur? Ufak ufak biyolojiden de başlamayı düşünüyorum.



 
Fen dersleri için çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama matematiğe bir an önce başlayın. Biraz tempoyu arttırmamız gerek artık.

15-20 Aralık gibi başlasam matematiğe? 15 tatile kadar TYT tamamı ve AYT biyolojiyi bitirsem nasıl olur sizce?
 
İlk 12 konu bitmek üzere matematikte. Biyolojide ise hücreye başlayacağım diğer fen derslerinede ufak tefek başladım. Bunları 1 ayda bitirmeyi düşünüyorum haftada 1 fen dersi bitirecek şekilde belki fizik ya da kimya 2 hafta olabilir.
 
İlk 12 konu bitmek üzere matematikte. Biyolojide ise hücreye başlayacağım diğer fen derslerinede ufak tefek başladım. Bunları 1 ayda bitirmeyi düşünüyorum haftada 1 fen dersi bitirecek şekilde belki fizik ya da kimya 2 hafta olabilir.
Rick hocam merhabalar :). İlk 12 konu + kümeler-fonksiyon bittikten sonra AYT Matematiğe başlamanız için engel kalmıyor.

Fen içinse haftada 1 ders gibi sıkı bir program hazırlamak pimi çekilmiş bombayı patlamaması için dua etmek gibidir. Çünkü 1 haftada bir ders bitmez bitse de verimli olmaz. Onun yerine hepsini paralel götürmek daha mantıklıdır. Fizikte TYT için dalgalar ve optik, AYT için Elektrik ve Manyetizma sona bırakılabilir.

İleriki dönemlerde "acaba yetişir mi" stresine girmek istemiyorsanız düzeninizi bir an önce sağlamalısınız.
 
Rick hocam merhaba :). İlk 12 konu + kümeler-fonksiyon bittikten sonra AYT matematiğe başlamanız için engel kalmıyor.

Fen içinse haftada 1 ders gibi sıkı bir program hazırlamak pimi çekilmiş bombayı patlamaması için dua etmek gibidir. Çünkü 1 haftada bir ders bitmez bitse de verimli olmaz. Onun yerine hepsini paralel götürmek daha mantıklıdır. Fizikte TYT için dalgalar ve optik, AYT için elektrik ve manyetizma sona bırakılabilir.

İleriki dönemlerde "acaba yetişir mi" stresine girmek istemiyorsanız düzeninizi bir an önce sağlamalısınız.

Teşekkür ederim hocam değiniz gibi yapmak daha mantıklı geldi.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı