1 ölü piksel için monitörü geri vermeye değer mi?

Diğer renklerde gözükmüyorsa sıkışmış piksel de olabilir.
Diğer renklerde gözükmüyor. Birazdan deneyeceğim. Umarım 1 haftamı kurtarırsınız

Kardeşim bence göndermelisin. Ben ViewSonic markasının ürününü almıştım bir tane görünüyordu, daha sonrasında artmaya başladı göz ilk baktığında seçemeyebiliyor sonrasından fark etmediğin birkaç nokta daha keşfedebilirsin. Üzülen sen olma iadeni et paranı geri al.

Öncelikle selam. Aldığım monitör Gigabyte G24F-2. geldiği gibi test yaptım ve bir tane ölü piksel yakaladım. Ancak geri göndersem mi diye tereddüt ediyorum. Pek göndermek gibi bir niyetim yok ancak sizlere danışmak istedi

Gönder gitsin bana da gelmişti içim rahat etmedi iade etmiştim iyi ki de etmişim

2016'da aldığım Casper monitör'de 1 adet çıktı ve üzerine düşmedim, 7 yıldırda ölü piksel büyümedi. Ancak daha önce bir cep telefonumdaki ölü piksel tek bir nokta halinde iken zamanla ekrana yayılmıştı. Eğer ki garanti kapsamında ise gönderin.

Öncelikle selam. Aldığım monitör Gigabyte G24F-2. geldiği gibi test yaptım ve bir tane ölü piksel yakaladım. Ancak geri göndersem mi diye tereddüt ediyorum. Pek göndermek gibi bir niyetim yok ancak sizlere danışmak istedim.

Bence değer. İleride satmak iatediğinizde siz takmasanız bile alacak kişiler takar, bu da ürünün değerini düşürür.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı