1 ölü piksel için monitörü geri vermeye değer mi?

Öncelikle selam. Aldığım monitör Gigabyte G24F-2. geldiği gibi test yaptım ve bir tane ölü piksel yakaladım. Ancak geri göndersem mi diye tereddüt ediyorum. Pek göndermek gibi bir niyetim yok ancak sizlere danışmak istedim.

Yani şöyle düşünmek lazım aslında sen parasını öderken 1₺ eksik ödüyor musun mesela ben şahsen değiştirirdim ama karar senin tabii ki.

Lenovo G24-20 var bende, 1 tane ölü piksel çıktı mavi renk. Değiştireyim diye düşündüm ama indirimli almıştım, sonra değişim mi olur iade mi olur, geri kargolaması falan derken vazgeçtim. Bir süre sonra unutuyorsun zaten dikkat çekmiyor. Ama ürün kusurlu hakkını kullanabilirsin. Sana kalmış.

Çok takıntılıyımdır ancak bu sefer uğraşmak istemiyorum. Ayrıca yayılma olabilir diyenler var o sebebpten tereddüte girdim.
Yayılmasına takılma. Öyle bir şey olursa garantiye gönderirsin.

Son düzenleme:
Öncelikle selam. Aldığım monitör Gigabyte G24F-2. geldiği gibi test yaptım ve bir tane ölü piksel yakaladım. Ancak geri göndersem mi diye tereddüt ediyorum. Pek göndermek gibi bir niyetim yok ancak sizlere danışmak istedim.
Tam olarak bilmemekle birlikte yayılma ihtimali var diye biliyorum. Bence verdiğiniz paranın hakkını savunun.

Gönderin hocam değişim ya da iade isteyin o kadar para veriyorsunuz gözünüze batmıyorsa bile neden o kadar para verip kusurlu ürün kullanasınız ki? Yarın bir gün satmak isteseniz sırf ölü piksel var diye alıcı çıkmazsa ne yapacaksınız? Beklemeyin iade/değişim yapın hemen.

İleride bence çok gözüne batar. Ben olsam veririm.

Ben boyle durumlarda genelde ilerisini dusunurum. Yarin bir gun satip yenisini almak istedigim de bana sıkıntı cikarabilir fiyat anlaminda kusurlu ürün satmis olacağım cunku. Ayrica sifir aldigim urunun kusursuz olmali. Bu hatayi bir kez yaptim ekran kartimda coil whine vardi cok cok az olsa da. Geri gonderip 2 hafta PC siz kalmak istemedim. Yakin zamanda satmak istiyorum ve satarken ona gore uygun fiyattan koymak zorundayim. Pismanim açıkçası biraz. Sizde bence geri gonderin.

Göze batmıyorsa kullan diye bir şey yok bunları dinleme. Yayılma olabilir iade edin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı