1 ölü pixelli laptop iade edilmeli mi?

Hocam şimdi tekrardan ölü pixelin olduğu konuma baktım gözükmüyor, sıkışmış pixel mi acaba? İade etmek istemiyorum daha kötüsü geleceğine eminim. Şansıma bu üründe ışık sızması aşırı düşük. Gözle bakınca belli etmiyor yani.
Hocam dediğiniz gibi olabilir, ayrıca toz olma bile ihtimali var eğer test yaparken silmediyseniz. Bence de iade etmeye gerek yok hocam.

Her zaman demişimdir teknoloji şans işi bu yüzden yaşadığınız sorundan dolayı ben de çok üzüldüm bu piksel ileride daha da yayılabilir yayılmayabilir bu biraz ekrana bağlı bir şey iade edilseydi daha iyi olurdu ancak anladığım kadarıyla firma veya satıcı iade almıyor yapacak bir şey yok cihazın anladığım kadarıyla fiyatı da artmış bence kullanmaya bakın derim.

Her zaman demişimdir teknoloji şans işi bu yüzden yaşadığınız sorundan dolayı ben de çok üzüldüm bu piksel ileride daha da yayılabilir yayılmayabilir bu biraz ekrana bağlı bir şey iade edilseydi daha iyi olurdu ancak anladığım kadarıyla firma veya satıcı iade almıyor yapacak bir şey yok cihazın anladığım kadarıyla fiyatı da artmış bence kullanmaya bakın derim.

Teşekkürler hocam öyle yapacağım. Servisle görüşüp durumu belirtirim. Umarım ekran hakkında değişim yaparlar ileride.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı