1 ölü pixelli MSI Optix MAG245r iade edilmeli mi?

Öncelikle ölü piksel, diğer ölü piksellere bağlı olarak çoğalmaz, bu hurafeye inanmayın artık. Virüs mü bu giderek yayılsın?

Bir diğeri, MSI tek ölü piksele iade/değişim veren bir firma değil. En az 5 ölü piksel veya 3 renkli ölü piksel şartı koşmaktadır. Tek ölü piksele sadece AOC ve Philips iade/değişim verir.

Bundandır ki satıcıya iade etseniz bile muhtemelen iadenizi onaylamayacaktır. Çok rahatsız oluyorsanız bir deneyin ama zaten MSI Optix monitörlerde kronik bir sorun bu ölü piksel.
 
Bu gün vatandan monitör aldım ve bana ekranı dörde böldüklerini sonrasında bölgeye göre 5 den fazla ölü piksel çıkması durumunda iade yaptıklarını belirtti. Bence firma izin veriyorsa kaçırmayın.
Mesele iade etmek değil iade hakkım var ve edebilirim asıl mesele diğer sebepler.
 
Ölü pikselin çoğalma ihtimali var! Çoğalır demek doğru olmaz. Bu arada fiyatı 1900 olmuş. Ayrıca sıfır monitör alıp ölü pikselli çıkması da hoş bir durum değil. Satarken bayağı fiyat kırmak gerekiyor çok sıkıntılı. Sadece kullanırım ben bunu 2-3 sene derseniz hiç sorun değil. Zaten çoğalırsa garantili ki ben özellikle ölü pikselli aldım piyasasının 800 lira aşağısına bazen unutuyorum ölü pikselin olduğunu.

AOC 27G2U/BK 27 inc 144Hz 1ms HDMI FreeSync Monitör(Ölü Pixel) Fiyatları ve Özellikleri şuydu.
 
Bu tip durumlarda yapılan hata ürünü ölü pikselli diye iade etmeye çalışmak. Eğer 14 gün geçmediyse ürünü beğenmedim deyip iade ederseniz daha kolay iade alıyorlar.

Bir diğeri, MSI tek ölü piksele iade/değişim veren bir firma değil. En az 5 ölü piksel veya 3 renkli ölü piksel şartı koşmaktadır. Tek ölü piksele sadece AOC ve Philips iade/değişim verir.

Bundandır ki satıcıya iade etseniz bile muhtemelen iadenizi onaylamayacaktır. Çok rahatsız oluyorsanız bir deneyin ama zaten MSI Optix monitörlerde kronik bir sorun bu ölü piksel.

İsterse hiç ölü piksel olmasın kutuyu düzgün açtıysa rahat rahat iade eder parasını alır. Fakat arkadaş ucuza aldığı için pek etmeye yanaşmıyor.
 
Ölü piksel çoğalır evet ama ben olsam o fiyata alırdım. Ölü pikseller çoğalırsa garantiye verirsiniz.
İade et dostum çünkü pixel çoğalmasa bile gözün hep orada olur dikkatini dağıtır.
Benim monitörde de 1 tane ölü piksel var ve çok dikkat etmedikçe görmüyorum. Ekran siyah iken görünüyor ama.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı