1 quantum bilgisayar nasıl yapılır?

Çok kolay, hadi Quantum bilgisayar toplamaya başlayalım.
Şimdi ilk baş sana bir dizelge atacağım, bu dizelgedekileri elde etmelisin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aptalca bir şekilde yanıt vermeyi kesin. Arkadaş bizden kuantum bilgisayarların mekaniği nedir gibi bir soru sormuş. Evde kuantum bilgisayar yapmayı düşünmüyor yani :D Atam kusura bakma ama Türkler zeki değil.

google-kuantum-bilgisayar.jpg

(Google Ceo'sunun quantum bilgisayarlar ile çekildiği belirtilen fotoğrafı)
Soruya geçecek olursam:
Birincisi kuantum bilgisayar adı üstünde kuantum fizik amacıyla tasarlanmaya başlanmış bilgisayarlardır. Elektrik enerjisi ile çalışamazlar. Ve bundan ötürün normal bir bilgisayarın işlem gücünden kat kat daha fazla işlem gücüne sahiptir. Nasıl yapılabileceği-hayata geçirileceği hakkında çoğu şirket (hatta Google dahi) çalışmalara başlamış ve hala araştırılmaya devam edilmektedir.

Merhaba, bana çok ayrıntılı bir şekilde quantum bilgisayarın nasıl yapılacağını öğretir misiniz?
Merhaba bu güncelleme yazısıdır çok ilerleme katettim fakat durum daha da karmaşık olmaya başladı.
Bütün düzeneği kulanmadımız eski dondurcu da kurmaya çalıştım fakat bayafazla koblo oldu için nerye sokacamı artık bilmiyorum

Aptalca bir şekilde yanıt vermeyi kesin. Arkadaş bizden kuantum bilgisayarların mekaniği nedir gibi bir soru sormuş. Evde kuantum bilgisayar yapmayı düşünmüyor yani :D Atam kusura bakma ama Türkler zeki değil.​

Enteresan...

Mesajları paylaştığın için sağ ol ama o yüzden yazdım zaten :D

Evde kuantum bilgisayar yapmayı düşünmüyor yani :D Atam kusura bakma ama Türkler zeki değil.

Elektrik (evimizde kullandığımız) enerjisi ile çalıştırılamaz diye.

Mesajları paylaştığın için sağ ol ama o yüzden yazdım zaten :D "Evde kuantum bilgisayar yapmayı düşünmüyor yani :D Atam kusura bakma ama Türkler zeki değil." diye. Elektrik (evimizde kullandığımız) enerjisi ile çalıştırılamaz diye.

Konunun bir tık troll olduğunu fark etmediniz mi? Çünkü konu sahibi gelişmeler hakkında mesajlar yazmış ve başka mesajlara verdiği bazı cevaplarda işin aslını veriyor.

Konunun bir tık troll olduğunu fark etmediniz mi? Çünkü konu sahibi gelişmeler hakkında mesajlar yazmış ve başka mesajlara verdiği bazı cevaplarda işin aslını veriyor.
Troll değil gerçekten evde kuantum bilgisayar yapıyor hatta kasa olarak buzdalabı kullandığını falan söylüyordu😜😂
@Servan alfa hocam ilerleme var mı? Elektronik parça konusunda sorun yaşıyorsanız bir @ atmanız yeterli...

Hocam yapmanıza gerek yok. Hazır sistemler var. RTX 4090'lı sistemler indirime girdi hatta(!). Şaka bir yana evde öyle birşey yapamazsınız. Quantum bilgisayarlar ortaokul fen projesi değiller. Hadi yaptınız diyelim ki onu çalıştıracak elektriği şebekeden çekemezsiniz.

Hocam yapmanıza gerek yok. Hazır sistemler var. RTX 4090'lı sistemler indirime girdi hatta(!). Şaka bir yana evde öyle bir şey yapamazsınız. Quantum bilgisayarlar ortaokul fen projesi değiller. Hadi yaptınız diyelim ki onu çalıştıracak elektriği şebekeden çekemezsiniz.

Ne demek çekemezsin belki Şırnak'da?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı