O kadar elektriği çekmeye çalışırsanız sigorta atar. Ekstradan Tedaş kapınıza ışınlanır.Ne demek çekemezsin belki Şırnak'da?
O kadar elektriği çekmeye çalışırsanız sigorta atar. Ekstradan Tedaş kapınıza ışınlanır.Ne demek çekemezsin belki Şırnak'da?
Kafan mı güzel kardeşimHocam yapmanıza gerek yok. Hazır sistemler var. RTX 4090'lı sistemler indirime girdi hatta(!). Şaka bir yana evde öyle birşey yapamazsınız. Quantum bilgisayarlar ortaokul fen projesi değiller. Hadi yaptınız diyelim ki onu çalıştıracak elektriği şebekeden çekemezsiniz.
Neden olamasın?
Nerede bulabilirm?
Hocam bütçe nedir?Önerilerinizi aldım. Zaten daha tam yapamadım. Malzeme eksiği var, bayağı alternatif yollar arıyorum şu an.
Sadece konunun kategorisine bakın.Aptalca bir şekilde yanıt vermeyi kesin. Arkadaş bizden kuantum bilgisayarların mekaniği nedir gibi bir soru sormuş. Evde kuantum bilgisayar yapmayı düşünmüyor yaniSoruya geçecek olursam:Atam kusura bakma ama Türkler zeki değil.
Eki Görüntüle 1563407
(Google Ceo'sunun quantum bilgisayarlar ile çekildiği belirtilen fotoğrafı)
Birincisi kuantum bilgisayar adı üstünde kuantum fizik amacıyla tasarlanmaya başlanmış bilgisayarlardır. Elektrik enerjisi ile çalışamazlar. Ve bundan ötürün normal bir bilgisayarın işlem gücünden kat kat daha fazla işlem gücüne sahiptir. Nasıl yapılabileceği-hayata geçirileceği hakkında çoğu şirket (hatta Google dahi) çalışmalara başlamış ve hala araştırılmaya devam edilmektedir.
(Kaynak: Quantum Computing | D-Wave)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.