1 Saat İçinde 3 Kere Karabasan Geldi

Eray Yükse|

Hectopat
Daha fazla  
Sahurdan sonra niyet ettim uykum gelmedi, internette takıldım yatmadım. 1 saat öncesine kadar uykum geldi yattım keşke yatmasaydım. 1. gelişinde besmele çektim Fatiha okudum gitti sonra tekrar uykuya daldım tekrar geldi bu sefer başkaydı ben Besmele çektikçe kulağımın dibinde bağırıyor bana daha çok baskı uyguluyor. Bildiğim tüm duaları okuduktan 2 3 dakika sonra tekrardan gitti biraz bekledim uyumak istemedim ama yine uyuya kalmışım. Bu sefer yine geldi nasıl oldu bilmiyorum ama hayatımda hiç bu kadar güç sarf etmemiştim. Tüm gücümü toplayıp odamdan annemin yanına gittim anne yardım et diye bağırıyorum annem uyandı birden yok oldu, kulağımın dibinde sela okuyorlardı. Az önce de uyandım tekrar uyumaya korkuyorum. Ne yapmam gerek? Lütfen yardım edin.
Aranızda hoca falan vardır illa, lütfen yardım etsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Karabasan dediğiniz olay, zihninizin açık ama bütün hareket ve kas sisteminizin kilitli kalması durumudur. Tek sebebi yorgunluk ve uykusuzluktur. Dua ve sure okumakla geçecek bir şey değil.
Hareket etmeyi becerebilirseniz zaten bu durumdan kurtulmuş olursunuz.

Karabasan dediğiniz olay, zihninizin açık ama bütün hareket ve kas sisteminizin kilitli kalması durumudur. Tek sebebi yorgunluk ve uykusuzluktur. Dua ve sure okumakla geçecek bir şey değil.
Hareket etmeyi becerebilirseniz zaten bu durumdan kurtulmuş olursunuz.
Kesinlikle katılıyorum. Gözleriniz açık, her şeyi gözlemleyebiliyor ama hiç bir şekilde hareket edemiyorsun. Bu da genellikle, kendini uyumaya zorladığında olur.

2018 yilinda yasiyoruz artik su karabasan mahlukatina inanmayin lütfen. Uykudan uyandikdan sonra hicbir yerinizi kipardatamiyorsaniz gözlerinizi sikica kapatip yavasca hareket etmeye calisin fazla da zorlamayin kendinizi zamanla hissiyat gelicekdir vücudun heryerine. Gözlerinizi kapayin dememin sebebide eger acip etrafi izlerseniz beyin halen yari uykuda oldugu için büyük olasilikla halüsinasyon görürsünüz. Zaten yillardan beri insanlar bu gördügü sanrilari karabasana baglamislar.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı