İlk karabasan anınız

Dostlar evet garip bir konu. Neden sorduğumu sormayın bilimsel bir çalışma yapıyorum. Mümkünse ilk karabasan görme anınızı uyumadan önce uykuda ve uykudan sonra yaşadığınız hadiseler şeklinde anlatırsanız sevinirim. İyi sosyaller.

Bilincim yarı açıktı gözlerimi kapattığımda bayılacak gibi nefesim kesiliyordu aşırı heyecanlıydım korku ve adrenalin karışmış şekilde bir şey görmedim daha sonrasında uyandım ve geri yattım her zaman bu şekilde olur. Bende.

Hayatımda 2 kere karabasana yakalandım ilk yaşadığımda küçüktüm 14'lü yaşlardaydım. Çok iyi hatırlıyorum rüyamda Arapça yazılar gördüm ve ezan sesi duydum o an bilincim açıldı ve hareketsiz kaldım. Hareket etmeye çalışıyor edemiyorum korkuyordum en sonda kaba kuvvetle elimi ayağımı sağa sola savurdum ve hareket edebildim. Diğer gördüğüm ise yakın tarih 2-3 hafta önce olması lazım uyuyordum gözüm bir anda açıldı yattığım pozisyon duvar kenarını görüyordu oraya bakıyordum. Yine elim ayağım kilitlendi ve kulağıma biri fatiha okudu. Bunda daha da korktum. Araştırdım ve öğrendiğime göre uyku felci olarak geçiyormuş ve benim yaşadıklarım tamamen bilinç altımın oyunlarıymış.

Arkadaşlar, değişik bir şey buldum. Eğer kendini kontrol ederek uykunun bir evresine ulaşabilirsen gerçek dünyadaymış gibi istediğin rüyayı görebiliyorsun üstelik hem rüyanı görüyorsun hem de gerçek dünyada olanları hissedip duyabiliyorsun. Belki inanmayabilirsiniz ancak göz kapalı olmasına rağmen etrafı görebiliyorum. Ancak bunu yaptığım zaman kesinlikle karabasan hadisesi yaşanıyor. İnanılmaz bit his. Lakin kimseye yapmasını önermiyorum. Ben kendimi buna alıştırdığıma bin pişman oldum şimdi ise bundan kurtulmaya čalışıyorum. Allah'ın yarattıği beyin gerçekten bir şaheser.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı