Çözüldü 1 saatlik dersten 25 almak ortalamayı ne kadar düşürür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Adamakıllı etkilemez muhtemelen. İlk sınav notunu bilemiyorum ama ders ortalamanı 30 puan düşürdüğünü falan varsayarsak ortalamaya 3-4 puan etkisi olacaktır maksimum.
Adamakıllı etkilemez muhtemelen. İlk sınav notunu bilemiyorum ama ders ortalamanı 30 puan düşürdüğünü falan varsayarsak ortalamaya 3-4 puan etkisi olacaktır maksimum.

Çözüm

İlk sınav. Seçmeli matematik. Bir de 2 saatmiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
@milas1923 inşallah. Çok da takılmayın böyle şeylere yahu. OBP evet önemli, ortalama bir seviyede tutmaya çalışın. YKS çalışmalarınızı da aksatmayın iki üç okul sınavı için. YKS daha önemli.

@milas1923 inşallah. Çok da takılmayın böyle şeylere yahu. OBP evet önemli, ortalama bir seviyede tutmaya çalışın. YKS çalışmalarınızı da aksatmayın iki üç okul sınavı için. YKS daha önemli.
Yani hocam LGS'den hayır gelmez ise OBP'yr başvurmak zorundayız. Ki fazla geleceğini sanmıyorum. Meslek istiyorum. (296 puanlık.) Oda oturduğum semtte değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı