Hangi APU işlemci? Athlon 3000G CS:GO gibi oyunlarda en fazla 47 dereceyi görüyor.Verdiğim değerler APU bir sistem için normal mi?
Hangi APU işlemci? Athlon 3000G CS:GO gibi oyunlarda en fazla 47 dereceyi görüyor.Verdiğim değerler APU bir sistem için normal mi?
Isınma sorunum yok. AMD stok soğutucuyla kullanıyorum. Yapmam gerekli mi? Yoksa kullanmaya devam mı edeyim? Macun ne durumdadır?
GereksizBen 6 aya bir öneriyorum.
Ryzen 3 2200g. 60 Derece GTA Online'da oluyor sadece.Hangi APU işlemci? Athlon 3000G CS:GO gibi oyunlarda en fazla 47 dereceyi görüyor.
O zaman yükte 60 derece iyi bir değer.Ryzen 3 2200g.
Yükten kastım GTA Online'dı aslında. En yüksek değeri GTA'da alıyorum.O zaman yükte 60 derece iyi bir değer.
O zaman çok normal. CS:GO falan oynuyorsanız 50'lerde dolaşır büyük ihtimalle.Yükten kastım GTA Online'dı aslında. En yüksek değeri GTA'da alıyorum.
R6'da 50 değeri alıyorum. CS'de emin değilim.O zaman çok normal. CS:GO falan oynuyorsanız 50'lerde dolaşır büyük ihtimalle.
50-55 arası geziyormuş CS'de.O zaman çok normal. CS:GO falan oynuyorsanız 50'lerde dolaşır büyük ihtimalle.
Gereksizhiçbir sistem 6 ayda bir macun yenilemesi gerektirmez. 2- yıla kadar rahat götürür düzgün yapılmış bir macunlama. Ama senede bir iki defa toz almak makul.
Normal hocam.Verdiğim değerler APU bir sistem için normal mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.