1 Tatlı Kaşığı Kahvede Kaç mg Kafein Var?

Hayır sadece kafein veren ilaçlar mevcut onlardan içiyorlar fakat bu kadar kafein çok zararlı 300 400 mg kafein dediğiniz 30-40 gram demek.
Nature's Supreme Caffeine 200 Mg 100 Kapsül - Enerji Ve Dayanıklılık mesela şu ilaç 1 kapsülde 200 mg kafein veriyor 2 tane içiyorsunuz oluyor bitiyor neden bu kadar kafein alınıyor spor yapmadığımdan bilmiyorum fakat bu denli kafein çok zararlı.

Hocam bu konuda nasıl bilgili birisiniz 300-400 Mg'ye 30-40 gram demişsiniz.
300 mg kafein = 0.3 gr kafein 30gr = 30.000 mg
Ayrıca 300-400 mg kafein, kafein düzeyi normal bir insan için bile anormal sayılmayacak derecede.

Ağırsağlam kahve demek, Taft Coffee demek. Taftin da 1 kilosunda 23000 mg kafein var. Bunu da sallamiyorum sitesine bak görürsün. Yani 1 porsiyonunda 46 mg, 10 gramında 230 mg. Kısacası 0.23 gram. Dostum sen kahve işinde olduğuna emin misin? Bana bayağı bir sallıyorsun gibi geldi çünkü.
Dostum şimdi kaç tatlı kaşığı atıyosun spordan önce ben jacobs monarch içiyorum da anlayamadım bu mevzuyu spordan önce ne kadar atmam lazım
Hassas teraziyle tart hocam. 2 gramı 60 mg kafein olarak hesapla. Ağırlığının 3 katı kafein spor öncesi güzel nabız yaptırır. Ona göre hesaplayabilirsin. Örneğin 70 kilo insan için 210 mg kafein yeterli. Bu da 7 gram kahve yapar. Tatlı kaşığıyla ne desem boş. 1 Tatlı kaşığı kahvenin kaç gram olduğunu bilmemiz için kahvenin özağırlığını bilmemiz lazım.

Son düzenleme:
Anladım ben yıllardır kahve işi içindeyim kafeinin vücuda etkisi şöyle bir insanın normal kafein ihtiyacı günlük 8 Gramdır. Bunun üzerine çıkıldığında eğer vücuttan atılmazsa kan dolaşımı hızlandırdığı için kalp krizine kadar yolu var ve kafein ter ile atılmaz sadece tuvalette atabilirsiniz bunu muhtemelen bulk dönemine girmiş ve ağır spor yapanlar tercih eder diye düşünüyorum riskli bir iş bence ufaktan başlayın direk bu kadar yükleme yapmayın. Eğer yaparsanız bol bol su içmeyi unutmayın günde 3-4 Lt den bahsediyorum daha bile fazla olabilir çünkü bu kadar yüksek kafeini vücuttan atmak kolay değil.
Hocam ultra süper yanlış bilgi veriyorsunuz. 8g kafein demek 8000 miligram demek.
Hem 200mg kafein zararlı değil.

Ağırsağlam kahve demek, taft coffee demek. Taftin da 1 kilosunda 23000 mg kafein var. Bunu da sallamiyorum sitesine bak görürsün. Yani 1 porsiyonunda 46 mg, 10 gramında 230 mg. Kısacası 0.23 gram. Dostum sen kahve işinde olduğuna emin misin? Bana bayağı bir sallıyorsun gibi geldi çünkü.

Hassas teraziyle tart hocam. 2 gramı 60 mg kafein olarak hesapla. Ağırlığının 3 katı kafein spor öncesi güzel nabız yaptırır. Ona göre hesaplayabilirsin. Örneğin 70 kilo insan için 210 mg kafein yeterli. Bu da 7 gram kahve yapar. Tatlı kaşığıyla ne desem boş. 1 tatlı kaşığı kahvenin kaç gram olduğunu bilmemiz için kahvenin özağırlığını bilmemiz lazım.

Hocam adam spor yapmak için soruyor 210 mg cidden düşük değil mi ben 62 kiloyken 600mg almıştım nazım bayağı bir yoğundu ama çöktü benim kullandığım bunun 3'te biri de çok az derim 70 kilo için.

Ben işe yaradığını düşünmüyorum, ayrıca kafein insana enerji vermez. Bir senedir spor yapıyorum kaç kişi ile konuştum çoğu aynı fikirde. Yani sen kahve içsen de içmesen de kaldırdığın ağırlıklar aynı olacaktır, kafein ile alakası yok.

Enerji veriyor kanka kafein spordan once 5cay kasigi jacobs iciyorum yas 15 kafein mükemmel bir şey.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı