HDD olmadan ben de sizin gibi düşünüyordum fakat elinizde alan olunca nasıl dolduğunu anlamıyorsunuz.
Elimde alan var. Ama neredeyse tamamen boş. Kullandığınız programların biri ortalama ne kadar yer kaplıyor? O fotoğraflara, videolara hayatınızda kaç kere bakacaksınız?
@Spotter mesajda da söylediğim gibi yaptığınızın hiçbir mantıklı açıklaması olduğunu düşünmüyorum. Lütfen açıklama yapmaya da çalışmayın.
@Viktor R3znov dediğim gibi 8 oyunu bir insanın hakkıyla oynayabileceğini sanmıyorum.
AAA oyunlar kadar yer kaplayan yazılımlar var.Ama neredeyse tamamen boş. Kullandığınız programların biri ortalama ne kadar yer kaplıyor?
Ailenizin, sevdiğiniz insanların fotoğrafları videolar sonuçta, bir anısı var. Elbet açılıp izlenir.O fotoğraflara, videolara hayatınızda kaç kere bakacaksınız?
Ne oynadığım sizi ilgilendirmiyor veya kimin neler indirip neler yaptığı sizi ilgilendirmiyor. Kendi derdinize yanın. Yüklediğim tüm oyunların çoğunuda oynuyorum.Elimde alan var. Ama neredeyse tamamen boş. Kullandığınız programların biri ortalama ne kadar yer kaplıyor? O fotoğraflara, videolara hayatınızda kaç kere bakacaksınız?
@Spotter mesajda da söylediğim gibi yaptığınızın hiçbir mantıklı açıklaması olduğunu düşünmüyorum. Lütfen açıklama yapmaya da çalışmayın.
@Viktor R3znov dediğim gibi 8 oyunu bir insanın hakkıyla oynayabileceğini sanmıyorum.