1 TB Harddisk İle Ne Yapıyorsunuz?

Ne oynadığım sizi ilgilendirmiyor veya kimin neler indirip neler yaptığı sizi ilgilendirmiyor. Kendi derdinize yanın. Yüklediğim tüm oyunların çoğunu da oynuyorum.

O zaman benim açtığım konu da sizi ilgilendirmiyor. Yazmışım oraya 57 oyun yükleyenlere sormuyorum diye. Gelmiş 83 oyunum var diye gösteriyorsunuz.

O zaman benim açtığım konu da sizi ilgilendirmiyor. Yazmışım oraya 57 oyun yükleyenlere sormuyorum diye. Gelmiş 83 oyunum var diye gösteriyorsunuz.
Ben kimseye hava amaçlı bir paylaşım yapmıyorum. Sorunuza yanıt olarak görsel ekliyorum. Sanırım sizde olmayan birkaç şey için siniriniz bozuldu.

Profesyonel programların yanı sıra bir çok oyun yer kaplıyor... Yedeklerimi de düşünürsek bu kadar alan gerekli...
Not: Epic Games Unreal Engine için...

Ben kimseye hava amaçlı bir paylaşım yapmıyorum. Sorunuza yanıt olarak görsel ekliyorum. Sanırım sizde olmayan birkaç şey için siniriniz bozuldu.

Son cümleniz hava atmak değil de ne? Başkalarının nelere sahip olmadığını bilmeden kendi elinizde elmas cevheri varmış gibi davranmanız da acınası. Neyin ne olduğu ortada. Söylenecek bir şey yok.

50 - 100 GB'dan aşağı oyun çıkmıyor artık. Online oyunlar bile zartiyla zurtuyla 20 GB tutuyor. Bunun Windows var, kendi dosyaların var vb. şeyler var. Benim 500 GB olmasına rağmen yetmiyor. 4 oyun yüklü. Bir yerde bir oyun bitir digerine geç, adamı sıkar. Biraz ondan biraz bundan oynamak benim acimdan daha iyi. Göreceli bir soru herkes aynı olmak zorunda değil. 120 GB SSD ile idare eden adam da vardır muhakkak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…