1 TB NVMe SSD önerisi

Recublerce

Hectopat
Öğrenciyim, laptopum için uygun kaçan ve güvenilir diyeceğiniz M.2 önerilerinize açığım. İşleme hızına yaptığım fotoğrafçılık dolayısıyla önem veriyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesin bir bütçem yok ancak dediğim gibi öğrenci olduğumdan dolayı en f/p olabilecek ürünü arıyorum.

O halde muhtemelen Kioxia'dan yana kullanacağım şansımı. İlk defa duydum bu arada o markayı o yüzden tam emin olamadım ilk başta.

Toshiba'nın SSD markasıdır. Gayet iyidir hocam merak etmeyin. Biraz sıcak calisiyor sadece, bu hizlardaki tüm SSD'ler sicak calisiyor ancak Kioxia biraz ekstra sıcak. İleri vadede bir sogutucu almanız iyi olur. İncelememde var bunla alakalı.

Toshiba'nın SSD markasıdır. Gayet iyidir hocam merak etmeyin. Biraz sıcak calisiyor sadece, bu hizlardaki tüm SSD'ler sicak calisiyor ancak Kioxia biraz ekstra sıcak. İleri vadede bir sogutucu almanız iyi olur. İncelememde var bunla alakalı.

Acerin dizüstü bilgisayarlarındaki daha aşırıya kaçan kompakt tasarım yüzünden soğutucu ile kullanmak biraz zor olabilir. Bu konu hakkında bir öneriniz var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı