Bütçe 1500 TL.
M.2 ya da SATA fark etmez. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
30 TL daha çıkarsa ve hızlı olursanız:Bütçe 1500 TL.
30 TL daha çıkarsa ve hızlı olursanız:
![]()
Crucial P3 Plus 3D Nand CT1000P3PSSD8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Crucial P3 Plus 3D Nand CT1000P3PSSD8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Crucial P3 Plus 3D Nand CT1000P3PSSD8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.399,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Tavsiye ederim kendim kullanıyorum mis gibi.
Bütçe 1500 ?970 EVO Plus
Dram olması şart ise Kioxia Exceria G2 Series 1 TB lik versiyonu var, ama daha düşük okuma yazma hızlarına sahip. Onun dışında çok kaliteli bir malzeme yapısına sahip.Windows'un kurulacağı ana disk olacak ise önermem, DRAM teknolojisi kullanan bir SSD değil nispeten daha yavaş olur.
Bütçe 1500 ?
Windows'un kurulacağı ana disk olacak ise önermem, DRAM teknolojisi kullanan bir SSD değil nispeten daha yavaş olur.
Bütçe 1500?
Kingston da iyi marka ama onunla ilgili pek araştırma yapmadım. Bir bakayım.
PCIE 4.0 desteği yok hocam.Hocam günlerdir uğraşıyorum ben de bununla ilgili ve bulabildiğim en iyisi bu:
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.