1 TB ve 30 oyunlu PS4 4500 TL fiyatı normal mi?

Arkadaşlar teşekkür ederim yanıtlarınız için, kendisini ele vermesi sonucunda dolandırıcı olduğunu öğrendim, şikayette bulundum, iyi haber dolandırılmadım :D

ürün, kullanıcı, telefon, herşey fake
Cihaz başkasının ama cihazı başkasının adına satıyor olabilir. Örnek olarak:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Link paylaşmak yasak olduğu için kimseyi yönlendirmeyeyim fakat, kendisi adresini İstanbul göstermesine rağmen WhatsApp'ta Isparta'da olduğunu söyledi ve kargo yapacağını belirtti, bende kendisine elden deneyerek cihaz almak istediğimi belirterek iyi günler dedim, sahibinden.com sitesinin Param Güvende satışını yapalım o zaman göndereyim dene sonrasında karar verirsin dedi. Özelliği zaten biliyorum 11 yıldır sahibinden kullandığım için biliyorum ama, ilanın linkini/numarasını istediğimde "sahibinden. Firsat - urunlerim.com" gibi ıvır zıvır bir site attı, (ban yememek için böyle gösterdim siteyi moderatörlerin bilgisine) aynı zamanda kullandığı profil fotoğrafı sahte olduğundan, yapay zeka ile gerçek kullanıcıya ulaştım, marketplace'de bir süre daha gezince aynı ilandan farklı kullanıcı ve adreslerde ilanlar buldum.

Hocam yapay zeka ile gerçek kişiye ulaştım demişsiniz fotoğrafın gerçek sahibine mi Ulaştınız nasıl ulaştınız öğrenebilir miyim?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı