1 TB WD HDD mi 120 GB Kingston SSD mi almalıyım?

Zeus1992

Kilopat
Daha fazla  
Ben pek fazla arşiv yapan biri değilim, herşeyi internet üzerinden izleyip dinliyorum.
Harddiskim eski olduğundan, bunu alacaktım. Wd 3.5" 1Tb Caviar Blue Sata 3.0 7200Rpm 64Mb Cache Harddisk - Vatan Bilgisayar.
Ama, web'e özel indirim yapılmış ssd için, Sadece ssd kullansam bir sıkıntı yaşar mıyım?
120GB HyperX FURY Sata 3.0 Cache SSD (Okuma 500MB / Yazma 500MB) - Vatan Bilgisayar

Not: Şu an kullandığım harddisk'i ssd ile kullanmayı düşünmüyorum, muhtemelen 6 ile 8 seneliktir.

Son düzenleyen: Moderatör:
120 GB çok büyük bir depolama alanı değil. Oyun, program vs. yüklediğinizde çok rahat dolacaktır. Öncelikli olarak 1 TB diski almanızı tavsiye ederim.

Pes15, hearthstone ve Lol oynuyorum sadece film müzik ve video arşivi tutmuyorum zaten, 120 gb'ın 100 ü bana yeter. Bu ssd'nin performansını ve ömrünü nekadar etkiler?

100 size yetsede bende brslds ye katılıyorum öncelikle 1 Tb lık diski alın sdd yi alırsanız ona sadece sisteme kurun diğer şeyleri hdd ye.

120 GB SSD alırsanız, 110 GB kullanılabilir olacak. Ben olsam HDD alırım. Aradaki fark sadece açılışta onu da görmezden gelebilirsin. 120 ile 1000 arasında çok fark var. HDD almak ertelenemez ama SSD almak ertelenebilir. Ayrıca inanın ki SSD alınca her an iyi ki almışım demeyeceksiniz.
Eğer 110 GB yeter diyorsanız SSD alın elbette.

Anladım önerileriniz için teşekkürler, hdd'yi alacam ozaman.
Şuan kullandığımla kıyaslarsam zaten 5 6 katı performans artacaktır, buda benim işimi görür.
Teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı