1 TB yerine 512 GB SSD takmak performansı etkiler mi?

Nisa_vnl

Hectopat
2 yıl önce almış Monster marka Tulpar V20.1 cihazım batarya ömrünün bitmesiyle servise gönderdim. Batarya değişimi yapıldı. PC'yi eve getirdiğimde açmamla açılmıyor Windows boot Manager'a yönlendiriyordu. F7 basarak bilgisayarı açabiliyordum. Servise tekrar gönderdim. Monster servisi bilgisayarımın SSDsinin bozulmuş olduğunu ve değişimesi C diskine ise format atılması gerektiğini söylediler. Bilgisayarımda şu an 1TB SSD yüklü fakat 1TB fiyatı pahalı olduğu için 512MB olan SSD'yi almak istiyorum. Bu bilgisayarımın performansını etkiler mi? Rica ediyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi?

2 yıl önce almış Monster marka Tulpar v20.1 cihazım batarya ömrünün bitmesiyle servise gönderdim. Batarya değişimi yapıldı. PC'yi eve getirdiğimde açmamla açılmıyor Windows boot Manager'a yönlendiriyordu. F7 basarak bilgisayarı açabiliyordum. Servise tekrar gönderdim. Monster servisi bilgisayarımın ssdsinin bozulmuş olduğunu ve değişimesi C diskine ise format atılması gerektiğini söylediler. Bilgisayarımda şu an 1TB SSD yüklü fakat 1TB fiyatı pahalı olduğu için 512MB olan SSD'yi almak istiyorum. Bu bilgisayarımın performansını etkiler mi? Rica ediyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Bir şeyi de merak ediyorum, siz batarya için servise gönderdiniz ve cihaz sorunsuz çalışıyordu. Servise gitti geldi ve SSD bozuldu. Eğer buraya kadar doğru ise neden SSD için itiraz etmiyorsunuz?

Bir şeyi de merak ediyorum, siz batarya için servise gönderdiniz ve cihaz sorunsuz çalışıyordu. Servise gitti geldi ve SSD bozuldu. Eğer buraya kadar doğru ise neden SSD için itiraz etmiyorsunuz?

Tabii ki itiraz ettim fakat hiçbir şekilde kendileri tarafından kaynaklanmadığını söylüyorlar kısaca üstlerine çıkamıyorsunuz duyduğuma göre çok kişi aynı sorunla karşılaşıyor cihazımın aciliyeti olduğu için hemen yaptırmak zorundayım.

Hayır kesinlikle olmaz.

Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı