1 TL'ye gamemax FC-9315G 600W 80 Plus kasa almak

Ya bana göre bunu forumdan görüp almış olsam vicdan yapılabilir ama mağazada görürsem karşıma çıkmış bir fırsat kaderin bir cilvesi deyip iptal etmem ama bir miktar para IBAN'a yatırılabilir tabii.

Ama adama para yolladıktan sonra iptal etme ihtimali var. Eğer kargoya verirse adama bir miktar yollardım

Güncelleme: Birkaçı iptal edildi. @exTypen Ne olmuş olabilir hocam? Biri duruyor diğerleri iptal edildi garip bir durum.
1608306877738.png

Güncelleme: Birkaçı iptal edildi. @exTypen Ne olmuş olabilir hocam? Biri duruyor diğerleri iptal edildi garip bir durum.Eki Görüntüle 788312
İptal etmiş satıcı. Bu durum mağaza puanını etkileyecek. İlk aşamada siparişi iptal etme hakkı var. Eğer siparişi onaylar ise öyle yada böyle göndermek zorunda. Yasal haklarınız oluşuyor o zaman.

İptal etmiş satıcı. Bu durum mağaza puanını etkileyecek. İlk aşamada siparişi iptal etme hakkı var. Eğer siparişi onaylar ise öyle yada böyle göndermek zorunda. Yasal haklarınız oluşuyor o zaman.
Hocam kaç tane aldınız kaç tanesi iptal edildi?
Önce 1 tane sonra 19 tane daha aldım. 19 tanesi iptal edildi ama 1 tane olan sipariş onaylandı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı