1 TL'ye gamemax FC-9315G 600W 80 Plus kasa almak

Harika birisiniz, benim arkadaşlarımda okulda cebimden para almak için harika şekilde sürüklemişlerdi beni.
Aynı kişiye İncehesap'tan 1 liraya aldığım fareyi de hediye etmiştim. Eskiden 7-8 vururdu artık en az 15 vuruyor.
Hocam onaylandı mı yazıyor yeni sipariş mi yazıyor
Yanlış siparişe bakmışım hala yeni sipariş yazıyor. Sanırım hepsini iptal edemediler ayrı ayrı aldığım için. Yarın netleşir büyük ihtimalle.

Önce 1 tane sonra 19 tane daha aldım. 19 tanesi iptal edildi ama 1 tane olan sipariş onaylandı.
Onaylanan siparişi buraya atar mısınız? Mantıklı gelmiyor bana. Normalde onaylamama hakları var. N11 üzerinden ben de satış yaptım bir dönem. Mağazadan da sattığımız için bazen stok kalmıyordu. Bu sebeple de iptal ettiğimiz oluyordu. Puan açısından da bir zarar olmuyordu.

Onaylanan siparişi buraya atar mısınız? Mantıklı gelmiyor bana. Normalde onaylamama hakları var. N11 üzerinden ben de satış yaptım bir dönem. Mağazadan da sattığımız için bazen stok kalmıyordu. Bu sebeple de iptal ettiğimiz oluyordu. Puan açısından da bir zarar olmuyordu.
Yanlış numaralı siparişe bakmışım, önizleme resimleri olmadığı için. Şu an hala yeni sipariş. Ayrı ayrı iki sipariş var ama sadece birini iptal ettiler. Eğer edecek olsalar onu da ederlerdi diye düşünüyorum bilmem ne kadar doğru.

Yanlış numaralı siparişe bakmışım, önizleme resimleri olmadığı için. Şu an hala yeni sipariş. Ayrı ayrı iki sipariş var ama sadece birini iptal ettiler. Eğer edecek olsalar onu da ederlerdi diye düşünüyorum bilmem ne kadar doğru.
Konuyu güncellersiniz hocam. Gelirse ne ala. Gelmezse de bir kaybınız yok zaten. Beklentiniz olmasın yine de. :)

Konuyu güncellersiniz hocam. Gelirse ne ala. Gelmezse de bir kaybınız yok zaten. Beklentiniz olmasın yine de. :)
Beklentim hiç olmadı heyecan olsun diye aldım da gelirse güzel olur yani. Olanları güncelleme şeklinde paylaşırım.

@ItsAllGoodman

hıyar.PNG

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı