Geleceğini sanmam boşuna üzülmeyin.Kaçırdık ya, beleş mal baldan tatlı.
Eğer biri gelirse arkadaşıma hediye edeceğim geri kalanını iade etmeyi düşünüyorum.Satın alanlar için diyorum. Ben bir şirkette çalışan olarak bu hatayı yaptım. Evet sipariş iptal edilebiliyor ama iptal edince mağaza puanı ciddi bir şekilde olumsuz etkileniyor. Bu durumlarda genellikle yönetici siparişi onaylıyor. Çalışana da iki seçenek kalıyor. Müşteriye ulaşıp siparişi iptal etmesini istemek. Eğer olmaz ise çalışanın maaşından kesiliyor. Bu durumu yaşayan biri olarak berbat bir durum olduğunu söyleyebilirim. Lütfen biraz düşünceli olalım.
Bilse kimse böyle bir şey yapmazdı.Satın alanlar için diyorum. Ben bir şirkette çalışan olarak bu hatayı yaptım. Evet sipariş iptal edilebiliyor ama iptal edince mağaza puanı ciddi bir şekilde olumsuz etkileniyor. Bu durumlarda genellikle yönetici siparişi onaylıyor. Çalışana da iki seçenek kalıyor. Müşteriye ulaşıp siparişi iptal etmesini istemek. Eğer olmaz ise çalışanın maaşından kesiliyor. Bu durumu yaşayan biri olarak berbat bir durum olduğunu söyleyebilirim. Lütfen biraz düşünceli olalım.
Eğer biri gelirse arkadaşıma hediye edeceğim geri kalanını iade etmeyi düşünüyorum.
Satın alanlar için diyorum. Ben bir şirkette çalışan olarak bu hatayı yaptım. Evet sipariş iptal edilebiliyor ama iptal edince mağaza puanı ciddi bir şekilde olumsuz etkileniyor. Bu durumlarda genellikle yönetici siparişi onaylıyor. Çalışana da iki seçenek kalıyor. Müşteriye ulaşıp siparişi iptal etmesini istemek. Eğer olmaz ise çalışanın maaşından kesiliyor. Bu durumu yaşayan biri olarak berbat bir durum olduğunu söyleyebilirim. Lütfen biraz düşünceli olalım.
İptal edilip edilmediğini elinize ulaşıp ulaşmadığınızı yazar mısınız?
Keşke bize de denk gelse de alsak![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.