1 TL'ye GTS 250 alınır mı?

Bütçe
1 tl
Koleksiyon mu hocam çok güzel.

Ucuz yollu koleksiyon diyebilirim, teşekkürler. Tasarımlarını gerçekten beğendiğim uygun fiyatlı kartları alıp temizliklerini ve bakımlarını yapıyorum duruyorlar. Nostaljik bilgisayar oyunlarını ve emülatör ile PS1, PS2 oyunlarını oynamak için ideal.

Hocam ayıp olmazsa üçüne de talibim.😊

3870'i düşünebilirim, fanı çim biçme makinesi gibi ses yapıyor hala bir çare bulamadım. 😄
 
Pazarlık sünettir, 75 kuruş teklif etmelisin.
 
Yok hocam estağfurullah hepsi güzel kartlar bende de var mini ekran kartı fakat birkaç yıl önceki fiyatlara bende böyle koleksiyon yapıyordum adam FX5500'ü 600 TL'ye koymuş neymiş sırf koleksiyonluk nostaljik kart üzücü.

Kutusu, tüm içeriği duruyorsa o kadar koleksiyon ederi olabilir belki. Yanlış hatırlamıyorsam AGP bir karttı FX5500. Bazı kişiler kasasından, anakartına böyle eski bilgisayar topluyorlar. Dümdüz tek karta 600 TL çektiyse o komik olur. 9600 GT'nin kutulusunu çok aramama rağmen bulamadım örneğin. Kiraz çiçeği tasarımı ASUS'un o zamanlar yaptığı en hoş modellerdendi.
 
Kutusu, tüm içeriği duruyorsa o kadar koleksiyon ederi olabilir belki. Yanlış hatırlamıyorsam agp bir karttı FX5500. bazı kişiler kasasından, anakartına böyle eski bilgisayar topluyorlar. Dümdüz tek karta 600 TL çektiyse o komik olur. 9600 GT'nin kutulusunu çok aramam rağmen bulamadım örneğin. Kiraz çiçeği tasarımı ASUS'un o zamanlar yaptığı en hoş modellerdendi.

Evet haklısınız o kartı o ilanı gördükten sonra altlarda 20-30 TL'ye bulmuştum GTA San Andreas'ta 30 FPS alıyordum 800x600 çözünürlükte.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı