Shaw Dickerson
Hectopat
- Makaleler
- 2
ClearVPN
Ve bu kadar! 1 yıllık bedava VPN'nin tadını çıkarın.
Son düzenleyen: Moderatör:
Çok teşekkürler. Oluyor.Ve bu kadar! 1 yıllık bedava VPN'nin tadını çıkarın.
Promosyon kodu ama, dediğiniz gibi bedava üyelik gibi bir şey. Artık sunucularda firmaya kalmışBedava VPN üyeliği vermenin mantığı nedir acaba? Bedava sunucuların yavaş olması çok kişi tarafından kullanılması değil mi? Bunun bedava üyelikten farkı kalmıyor bana kalırsa. Yine de denenebilir.
Sunucular paralı servislerde daha güçlü ve daha fazla bandwithe sahip oluyor.Bedava VPN üyeliği vermenin mantığı nedir acaba? Bedava sunucuların yavaş olması çok kişi tarafından kullanılması değil mi? Bunun bedava üyelikten farkı kalmıyor bana kalırsa. Yine de denenebilir.
Sunucular paralı servislerde daha güçlü ve daha fazla bandwidthe sahip oluyor.
Yani, bu promosyona kaç kişinin katıldığına bağlı. Belki çoğu insan bu promosyonu fark etmeyecek, bedava planı kullanmaya devam edecek. Bilmiyorum.Evet ama yine de sunucuya bağlı kişi sayısını da hesaba katınca pek bir önemi kalmıyor. En azından ben öyle düşünüyorum.
Kısaca Firmanın zararına diyorsunuz.Evet ama yine de sunucuya bağlı kişi sayısını da hesaba katınca pek bir önemi kalmıyor. En azından ben öyle düşünüyorum.
Dene ve gör.Iyi bir VPN mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.