1 yıl bedava ClearVPN!

Gider neyse öderim Kaspersky’a ücretimi kafam rahat bir şekilde kullanırım VPN’imi. Burda kimbilir hangi verilerimizi çalacaklar.
Bir bakın isterseniz; O kadar temiz değil Kaspersky VPN.

Bu VPN ile (Premium üyelik) Almanya sunucusunda yaptığım hız testi:

B954A0E3-5738-48D6-98FA-74D2BF7393E6.jpeg

Bundan önce kullandığım bir VPN ile (Ücretsiz üyelik) Almanya sunucusunda yaptığım hız testi:

1B622D44-2255-4059-AE32-58F934B82BE3.jpeg

Ping fazla gibi. Ayrıca çok da bir fark yok ama yine de fena değil. Kullanılabilir. İkisi de Frankfurt sunucusunda yapıldı.

Eki Görüntüle 1330904

Bundan önce kullandığım bir VPN ile (ücretsiz üyelik) Almanya sunucusunda yaptığım hız testi:

Eki Görüntüle 1330908

Ping fazla gibi. Ayrıca çok da bir fark yok ama yine de fena değil. Kullanılabilir. İkisi de Frankfurt sunucusunda yapıldı.
İnternetinizin VPN'siz hızını da gösterirseniz daha iyi karşılaştırılabilir olur.

Eki Görüntüle 1330904

Bundan önce kullandığım bir VPN ile (Ücretsiz üyelik) Almanya sunucusunda yaptığım hız testi:

Eki Görüntüle 1330908

Yinede arada bariz bir fark var. Bunu da görmüş olduk.

Eki Görüntüle 1330904

Eki Görüntüle 1330908

Almanya sunucularına sıkıntı var sanırım hocam VPN'in. Bağlanıyorum 5 saniye sonra bağlantıyı kesiyor. Hollanda sunucularında Speedtest yaptım sonuçlar gayet iyi.

1647176079208.png

Yine de arada bariz bir fark var. Bunu da görmüş olduk.

O kadar da bariz değil bir düşünürsen. O download farkını gecikmeden dolayı kaybedeceksin zaten. Yine de düşünülebilir. Kullanıcıya kalmış. Aradaki gecikme az buz değil.

Almanya sunucularına sıkıntı var sanırım hocam VPN'in. Bağlanıyorum 5 saniye sonra bağlantıyı kesiyor. Hollanda sunucularında Speedtest yaptım sonuçlar gayet iyi.

Eki Görüntüle 1330911

Yakın olsun diye Almanya seçmiştim. Düzeltmeniz için teşekkür ederim :) Ben bir de testi 2.4Ghz üzerinden gerçekleştirdim. O da etkilemiş olabilir.

O kadar da bariz değil bir düşünürsen. O download farkını gecikmeden dolayı kaybedeceksin zaten. Yine de düşünülebilir. Kullanıcıya kalmış. Aradaki gecikme az buz değil.

Yakın olsun diye Almanya seçmiştim. Düzeltmeniz için teşekkür ederim :) Ben bir de testi 2.4Ghz üzerinden gerçekleştirdim. O da etkilemiş olabilir.
Hocam bir de Hollanda'ya bağlanıp atabilir misiniz? Zahmet olmazsa.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı