O sehitler olmeseydi, ne olacagini biliyorum. Dedigim sey, askerlerin bos yere oldugu degil zaten. Ugruna oldukleri seyin, bir sey vadetmemesi. Koru korune bir vatan sevgisiyle veya aile zoruyla ciktiklari yolda oluyorlar.Bu adamlar enayi mi vatan için can veriyorlar? "Bu devlet" dediğiniz şey 800 yıldır ayakta. İçimize sızıntılar yerleştirdiler, bizleri bitirmeye çalıştılar ama hiçbir zaman başaramadılar, bu kahramanlar sayesinde. Bu zamana kadar sayısız şehit vermeseydik şu an ne halde olacağımızı araştırın önce. Gören de Somali ile aynı seviyedeyiz sanar.
Soylediklerimin bunlarla alakasi yok. Ekonominin kotu olmasi, zaten beni cok etkilemiyor. Benden cok, babasi bu devlet ugruna olen cocuklari etkiliyor. Onlarin durumu maddi olarak da, manevi olarak da benden kotu. Neden? Devlet icin mi? Yapma, gozunu seveyim.Ekonomi kötü diye, eğitim sistemi kötü diye böyle yorumlar yapmanızı hiç mantıklı bulmuyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.