1 yılda 14.000 abone başarı sayılır mı?

Hocam 14K abone için tebrik ederim. Başarı bence bir amaca ulaşmaktır. Örneğin 1 yılda kanaldan 15-20 k gelir edeceğim veya Total'de 10mn görüntülenme alacağım gibi.

Hocam hedefim 10k olmaktı, başardım.
Ama izlenmelerim 14K aboneli bir kanala göre çok az. 3-5k anca izleniyorum.

Hocam hiç anlamıyorum oyunların gizemlerinden falan. Bana öğretir misin?

Ben öğretemem hocam kendiniz araştırmalısınız.

Yani çok daha hızlı büyüyen kanallar gördüm ama yine de iyidir hiç yoktan.

Evet hocam, benim gibi kanallara denk geldim çok hızlı büyüdüler. Benim sorunum kanalın karmakarışık olmasıydı sanırım.

Ben de Instagram ve YouTube üzerinden toplam 3-4 farklı hesapta yapay zeka kullanarak içerik üretiyorum. Umarım ikimizde başarılı oluruz. Benimki hesabı satmak üzerine kurulu bir plan seninki gibi uzun soluklu değil.

Teşekkürler hocam başarılar 🙏

Evet hocam, benim gibi kanallara denk geldim çok hızlı büyüdüler. Benim sorunum kanalın karmakarışık olmasıydı sanırım.

Hocam kanalın adı nedir?

O zaman tebrik ederim bu tabi ki bir başarı 😊 İzlenme sayısı için ise araştırma ve analiz yaparsan sorunu düzeltebileceğini düşünüyorum

Hocam oyun gizemleri videosu çeksem hikayesini bilmiyor diye linçlenir miyim?

Düzgün araştırıp yanlış şeyler anlatmazsanız sorun olmaz bence.

O zaman tebrik ederim bu tabii ki bir başarı 😊 izlenme sayısı için ise araştırma ve analiz yaparsan sorunu düzeltebileceğini düşünüyorum.

Teşekkür ederim.

Hocam 14K abone için tebrik ederim. Başarı bence bir amaca ulaşmaktır. Örneğin 1 yılda kanaldan 15-20 k gelir edeceğim veya Total'de 10mn görüntülenme alacağım gibi.

Hocam analizlerime tekrar bakınca fark ettim, nisan ayında 10k olmuşum. Nisandan bugüne kadar ise sadece 4K abone kazanmışım. Bu şekilde bakıldığında sizce iyi mi? 7 ayda 4K?

Son düzenleme:
Düzgün araştırıp yanlış şeyler anlatmazsanız sorun olmaz bence.

Teşekkür ederim.

Hocam analizlerime tekrar bakınca fark ettim, nisan ayında 10k olmuşum. Nisandan bugüne kadar ise sadece 4K abone kazanmışım. Bu şekilde bakıldığında sizce iyi mi? 7 ayda 4K?

Şahsen içerik ürettiğim bir kanal olsa hangi video veya videolar ile hangi zaman aralığında en fazla abone veya gelir elde ettiğime bakardım. 7 ayda 4K demişsin ama mesela geriye kalan 10k abonenin 6-7k olan kısmını belki de 3 ayda elde ettin. İşte bu durumda o 3 aylık periyotta hangi içerikleri oluşturduğuma bakardım çünkü o içerikler bana en fazla abone kazandırın videolar olmuş olur. Büyüme stratejimi o kategoride içerik üreterek planlardım. O yüzden 7 ayda 4K abone başarıdır veya değildir demek bence bir somut gösterge değil.

Şahsen içerik ürettiğim bir kanal olsa hangi video veya videolar ile hangi zaman aralığında en fazla abone veya gelir elde ettiğime bakardım. 7 ayda 4K demişsin ama mesela geriye kalan 10k abonenin 6-7k olan kısmını belki de 3 ayda elde ettin. İşte bu durumda o 3 aylık periyotta hangi içerikleri oluşturduğuma bakardım çünkü o içerikler bana en fazla abone kazandırın videolar olmuş olur. Büyüme stratejimi o kategoride içerik üreterek planlardım. O yüzden 7 ayda 4K abone başarıdır veya değildir demek bence bir somut gösterge değil.

Kanalımı büyüten içerikleri sürekli yapmak istemiyorum çünkü markalaşmaya yönelik değil ve yaş kitlesini fazla düşürüyor. Ben kanalda internetteki gizemleri, önemli olayları, batış hikayelerini video yapmak istiyorum ama yaptığımda en fazla 5000 izleniyor.
Abonelerimin devasa bir kısmı yapmak istemediğim "YouTuber belgeselleri" adı altında yaptığım videolardan geliyor.
Örneğin birinden 3.1k, diğerinden 3.2K abone gelmiş. Şu an bu saydığım 6.3K insan benden yine YouTuber belgeseli bekliyor ama ben başka şeyler yapınca onları izlemiyorlar. Ana sayfalarına çıkıyor ama tıklamıyorlar, erişimi düşürüyorlar.

Kanalımı büyüten içerikleri sürekli yapmak istemiyorum çünkü markalaşmaya yönelik değil ve yaş kitlesini fazla düşürüyor. Ben kanalda internetteki gizemleri, önemli olayları, batış hikayelerini video yapmak istiyorum ama yaptığımda en fazla 5000 izleniyor.
Abonelerimin devasa bir kısmı yapmak istemediğim "YouTuber belgeselleri" adı altında yaptığım videolardan geliyor.
Örneğin birinden 3.1k, diğerinden 3.2K abone gelmiş. Şu an bu saydığım 6.3K insan benden yine YouTuber belgeseli bekliyor ama ben başka şeyler yapınca onları izlemiyorlar. Ana sayfalarına çıkıyor ama tıklamıyorlar, erişimi düşürüyorlar.
Hocam diksiyonum düzgün değil. Oyun gizemleri videosu yapamıyorum ama bir kaç video izledim fikir edindim.

Konu ilerledikçe tavsiye azalıyor :) Açıkcası bu konuda nette araştırma yaparsanız verimli kaynaklar bulabileceğinizi düşünüyorum. Bunun dışında ChatGPT, Bard, Bing GPT4 gibi yapay zekalardan fikir edinebilirsin.

Konu ilerledikçe tavsiye azalıyor :) açıkçası bu konuda nette araştırma yaparsanız verimli kaynaklar bulabileceğinizi düşünüyorum. Bunun dışında ChatGPT, Bard, Bing GPT4 gibi yapay zekalardan fikir edinebilirsin.

Vallahi hocam detaylar işin içine girince aşırı karışıyor o yüzden çok kararsızlık içinde kalıyorum 😊

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı