1 yılda 14.000 abone başarı sayılır mı?

Hayır hocam, internet gizemleri hakkında olacak, daha detaylı olarak aşağıya sıralıyorum.
İnternetteki gizemli olaylar.
Virüs belgeselleri.
Batış hikayeleri.
Oyunların gizemleri (belki)
İnternetteki gizemi çözülememiş olaylar (filmler, diziler, topluluk olayları vs.)
Bir takım teoriler.

Sizce nasıl bir plan hocam? @726561
Anladım ki 2023 yılında artık oyun içerikleri pek tutulmuyor, eskidi sanırım.

Kanalın bir adını versene kurgunu merak ettim.

Merhaba, bir kanalım var ve 1 yıldır video yapıyorum.
1 yılda 14.000 aboneye ulaştım ama bu 1 yılın emeği değil, 90 videodan tutan 4 videonun sayesinde oldu.
Şu an 14.000 abonem var ama attığım videolar 3000 anca izleniyor, sizce bu başarı sayılır mı?
Benim gözümde kanal batışta gibi, 1 senede 14.000 aboneyim, tutan videoları çıkarsam 3K anca olurum muhtemelen :D
Sizce bu başarı sayılır mı, kanalda 1 yıldır karmakarışık videolar var, oyun, gizem, virüs belgeselleri falan filan derken çorba gibi ama en nihayetinde 14K abone.
Böyle çorba bir kanaldan devam etmek mi yoksa sıfırdan bir kanaldan bir plan, bir çizgi dahilinde ilerlemek mi daha iyi olur?
(Shorts değil uzun videolar)

Hocam kanal çorba gibi olmaması lazım. Algoritmaya girmen için bir konsept belirle ve kanalını YouTube tanımlayıp algoritmasına dahil etsin. Tek bir konsept ile yeniden başlayacaksan başka kanal aç oradan başla. Algoritması menemen olmuş muhtemelen (görmediğim için söylüyorum belki tam olarak öyle değildir.)

Kanalın bir adını versene kurgunu merak ettim.

Hocam kanal çorba gibi olmaması lazım. Algoritmaya girmen için bir konsept belirle ve kanalını YouTube tanımlayıp algoritmasına dahil etsin. Tek bir konsept ile yeniden başlayacaksan başka kanal aç oradan başla. Algoritması menemen olmuş muhtemelen (görmediğim için söylüyorum belki tam olarak öyle değildir.)
Discord adresinizi verir misiniz oraya yazayım hocam buradan yazınca index alıyor kalıyor.

Normal bir durum endişelenmeyin. 2-3 tane plan oluşturun tek tek uygulayın hangisi amacınıza daha uygunsa onunla devam edin, başarılar 😊

Acaba plana uyarak gidersem algoritmaya girebilir miyim ki?
Bir yol haritası çizip ondan sapmadan ilerleyeceğim, umarım rayına oturur.
Teşekkür ederim yardımlarınız için 🙏

Discord adresinizi verir misiniz oraya yazayım hocam buradan yazınca index alıyor kalıyor.

dugidugidugicantyousee discord hesabım.

Planlarınızı yapın sonra işe koyulun ne kadar çok düşünürseniz o kadar çok vakit kaybedersiniz. Planları deneyin sonuçları gözlemleyip analiz edin sadece bu kadar. Kompleks hale getirmeyin basite indirgerseniz daha rahat düşünürsünüz.

Videolarında ses efektlerine ve videoda kullandığın şeyler fotoğraflar vs. hareketli olsun. Kaliteli stok videolar fotoğraflar kullan. İzleyicinin dikkatini kaybetmemesini sağla. Cümlelerini çok uzatma, devrik cümleyi çok kurmamaya çalış, sade ol. Birkaç rol model belirle onların stillerini incele not al ondan sonra kendinden ekleyeceğin şey sihirli dokunuş olacak zaten. Yaptığın videoları yakın arkadaşın vs. varsa onlara bak tavsiyelerini al. Azimliysen taşı delip bile S23213KErsin, umarım istediğin olur hacı.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı