1 yılda sınava hazırlanmak

O zaman senin bırakman daha iyi olabilir, ara sıra buraya gel. Durumundan haberdar edersin, biz seni dinleriz. Stres ya da sıkıntın az da olsa azalır belki.

İyi günler dostum, okulla, ders çalışmakla en ufak alakası olmayan birisi olarak yazıyorum bunu. Geçen sene pandemide günlük min. 15 saat oyun oynuyordum. Anlayacağın üzere 12. sınıf geldiğinde benim için bilgisayardan vazgeçmek çok zor oldu. Ama öyle bir odaklanmıştım ki, hadi şunu tek senede halledip, geri dönelim eski huzurumuza demiştim. Mezuna kalmaya göze alamam demiştim. Eğer iyi bir çalışma ile; baaak, çok sıkı değil. Bunu yeni fark ettim iyi bir çalışma ile YKS falan demez içinden geçilir. Çok zor bir sınav değil açıkçası.

Çalışma düzeni hakkında, kendime göre en iyi düzenleri paylaşabilirim.

Arkadaşlar merhaba. 12. sınıfa geçmiş bulunmaktayım. 10. sınıfım zayıf ve 11. sınıfım fizik ve matematik hariç güzel geçti. Bu son bir yılda çok fazla asılarak derece yapılabilir mi? Tavsiyeleriniz nelerdir? @Park Müdürü Benson

Ortalama olarak günde 11-12 saat çalışacağım.

Okulla birlikte nasıl günde 11-12 saat ders çalışabileceğini anlayamadım. Okula gitmen gerekmiyor mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı