SeanStrickland
Hectopat
Tüm gün dershane yorucu olabilir fakat hedefin yüksek olmadığı için kazanırsın muhtemelen.
Sakatlandım mecbur geçtim.Nasıl açığa gectın hocam
Yaz tatilinde ders çalışamadım olmadı. Maksimum 1 hafta çalışabildim. Çünkü bu yıl çok verimsiz ve çok yorucuydu. Biraz dinlenip Ağustos gibi başlamak istiyorum. Etütte o zaman başlıyor.Yapman gereken derece ve netlerin farkında ol, hırs azim ve istikrarı elden bırakma sene sonu o başarmışlık hissi çok tatlı oluyor. TYT'yi yaz tatilinde bitirirsin silip süpürürsün işe ciddiyetle asıl halledersin ben bu sene 12. sınıf olarak ilk kez girdim eşit ağırlıktan 70 TYT 50 AYT yaptım kısa bir çalışmayla istersen sayısaldan gireceğimiz için sanaldan etkileşim halinde olalım Instagram bırakırsan konuşuruz yardımcı olurum.
Nasıl bir sakatlanma hocamSakatlandım mecbur geçtim.
Yaz tatilinde ders çalışamadım olmadı. Maksimum 1 hafta çalışabildim. Çünkü bu yıl çok verimsiz ve çok yorucuydu. Biraz dinlenip Ağustos gibi başlamak istiyorum. Etütte o zaman başlıyor.
Okulda düştüm de diz kapağımı kırdım.Nasıl bir sakatlanma hocam
Geçmiş olsunOkulda düştüm de diz kapağımı kırdım.
Teşekkür ederim hocam. İyiyim ama şu anda eskisine göre.Geçmiş olsun
Sınavınız nasıl geçtiTeşekkür ederim hocam. İyiyim ama şu anda eskisine göre.
İyiydi hocam.Sınavınız nasıl geçti
Tebrikler , darısı başımıza.İyiydi hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.