1 Yıldır platonik âşığım

Herşeyi söyleyeyimmi?

• Söyle

Oy: 51 85,0%
  • Söyleme

Oy: 9 15,0%

• Oy verenlerin toplamı
    60
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba 1 yıldır bir kızı seviyorum. İlk konusmamiz 29 Mayıs 2019'daydi Instagram'da. Gerçek hayatta okulun son günü konuştum. Hep bana bakardi. Gulerdi. Hala onu unutamadım. Eski yazismalarimizi okuyorum. Yazdığım mesajları siliyor. Dilde bile ona bir kere gerçeği söylemek istiyorum. Yengeç burcuyum. Alıngan ve çekingenim. O ise yay burcu. Arkadaşlar her şeyi söylesem mi ona? Silse bile? En kotu ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Özgüven eksikliği sahibisiniz. Şöyle düşünün ''Ben hissettiklerimi söylesem en fazla ne kaybedebilirim ki?'' Red gelse bile en fazla 1-2 ay üzüleceksiniz, sonra takmamaya başlayacaksınız. En azından şimdiden söyleyin, yoksa bu içinizde kalır ve sizde daha da sıkıntı yaratabilir.

Özgüven eksikliği sahibisiniz. Şöyle düşünün "ben hissettiklerimi söylesem en fazla ne kaybedebilirim ki?" Red gelse bile en fazla 1-2 ay üzüleceksiniz, sonra takmamaya başlayacaksınız. En azından şimdiden söyleyin, yoksa bu içinizde kalır ve sizde daha da sıkıntı yaratabilir.

Reddedildim galiba. 45 hafta önce yazdığım mesaja görüldü bile atmadı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı