10.000 - 12.000 TL Dizüstü bilgisayar önerisi

Güvenilir fakat yabancı site.

Hocam laptop güzel ama hem garanti sıkıntısı olacak diye biliyorum hem de yurtdışından gelince bir sürü ek vergi çıkma ihtimali var.
Çıkabilir değil hocam çıkar.
MSI'ın da birçok modelinde ısınma sorunu var bilgin olsun. Marka fanlığı yapmak yerine fiyat performans oranına bakmak lazım. Yeni modellerinin malzeme kalitesi gayet iyi ısınma sorunu da yok. Aynı şekilde arkadaşımda sizin gibi düşünüyordu mağazasına gidip bir sürü test yaptık stres testi vb. gayet serin çalışıyor. Şüphe duyanlar dediğim gibi mağazasına gidip test edebilir.
Modelden modele biraz değişiyor. Üst seviye kartlarda biraz soğutma için destek iyi olabilir.

MSI'ın da birçok modelinde ısınma sorunu var bilgin olsun. Marka fanlığı yapmak yerine fiyat performans oranına bakmak lazım. Yeni modellerinin malzeme kalitesi gayet iyi ısınma sorunu da yok. Aynı şekilde arkadaşımda sizin gibi düşünüyordu mağazasına gidip bir sürü test yaptık stres testi vb. gayet serin çalışıyor. Şüphe duyanlar dediğim gibi mağazasına gidip test edebilir.

Fanboyluk yapmıyorum konu açan arkadaşı bilgilendiriyorum işini şansa mı bıraksın bir sürü Monster da sorun yaşayan insan var.
Sonra bu sorunları yaşayınca parasını adama verebilecek misin?
Bu sadece bir kaçı 😃

@Radeon RX 5500M

Sorunlar çözülene kadar almanızı önermem.

Fanboyluk yapmıyorum konu açan arkadaşı bilgilendiriyorum işini şansa bırakmaya mı çalışsın bir sürü Monster da sorun yaşayan insan var.

Bu sadece bir kaçı 😃
Aynı şekilde sana sayısız MSI laptop şikayet listesi gönderebilirim. Teknoloji şans işi MSI alınca sorun ortadan kalktı diye bir şey yok. Modeli araştırıp deneyip satın alırsan problem çıkmaz.

Aynı şekilde sana sayısız MSI laptop şikayet listesi gönderebilirim. Teknoloji şans işi MSI alınca sorun ortadan kalktı diye bir şey yok. Modeli araştırıp deneyip satın alırsan problem çıkmaz.
Ben sana sadece şikayet sayılarına bakmanı söylüyorum .
Ekran görüntüsü 2021-02-17 192404.png
Ekran görüntüsü 2021-02-17 192424.png

Satış miktarları aynı mı sence? Türkiye'de oyuncu laptopu alanlar genelde Monster marka tercih ediyor nedeni bu. Şikayet/çözüm oranı yaparsan dediğimi anlarsın. Ayrıca puana da bakabilirsin.

64 GB RAM destekliyor.

Sen fanboyluk yapıyorsun kötü bir marka almak istiyorsanızda alın umrumda değil.
Monster'la ilgili hiçbir ürüne sahip değilim belirteyim. Fanboyluk yapmıyorum gelmiş belkide kullanmadığınız ürüne laf atıyorsunuz. İki marka üründe de sorun çıkabiliyor araştırmadan almamak lazım ama anlatamıyorum sanırım. İsteyen istediğini alabilir sonuçta benim elime bir şey geçmiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı