Anakartı A320M-K o sistemin.Tamam hocam sakin olun bi dövmediğiniz kaldı. Kampanyada RX 6600 ile beraber ve anakart B450 olacak şekilde 5500 dahil kampanya fiyat diyordu ben de rx 6700'ün bu fiyatta olduğunu görünce gayet uygun olduğunu düşündüm.
Anakartı A320M-K o sistemin.Tamam hocam sakin olun bi dövmediğiniz kaldı. Kampanyada RX 6600 ile beraber ve anakart B450 olacak şekilde 5500 dahil kampanya fiyat diyordu ben de rx 6700'ün bu fiyatta olduğunu görünce gayet uygun olduğunu düşündüm.
Hayırlı olsun hocam.![]()
DOST KAYAOGLU-DK4 INTEL / INTEL I3-12100F / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
DOST KAYAOGLU-DK4 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Gaming Bilgisayardır. ASUS RX6600 ekran kartı, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile gönderilmektedir.www.gaming.gen.tr
Sipariş verdim. Herkese teşekkür ederim.
O sistemin sadece ekran kartı, işlemcisi ve anakartı 12.000 TL ediyor zaten, diğer parçalarla 15.000'i buluyor ancak sistemin fiyatı sadece 12.400 TL. O sistemin fiyatı düşmez. Çıktığı günden bu yana yaklaşık 200 TL arttı zaten fiyatı, daha da artacaktır. Lütfen piyasaya bakın böyle şeyler söylemeden önce.Bence bu Dost Kayaoğlu'nun sistemi yılbaşına kadar 10k ya düşebilir benim şahsi düşüncemdir aceleniz yoksa arkadaşlar.
Sistem almayı biraz geçiktirin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.