10.000 -12.000 TL Sistem Tavsiyesi

• Konuyu başlatan bint
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 1.144
Bütçe
12000
Ah anladım :) Hayır, öyle bir zorunluluk yok.

Ayrıca;
Bendeki güç kaynağı bu: Xıgmatek Tauro Serisi 80plus 600w Güç Kaynağı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

2014 civarı almıştım. Acaba daha götürür mü beni?

Yani ağır şekilde kullanmadıysanız hala götürebilir ama biraz güvenilmez. Ayrıca sistem olarak bunu toplayabilirsiniz.
X:

Merhaba, parça parça toplarsanız attığım sistem 20bin civarı fiyata gelir. Yine de siz bilirsiniz.
Bu sistemdeki anakart 3200 MHZ ram destekliyor mu? Ayrıca işlemcisini 5600 yapmalı mıyım? 14.000 e kadar çıkacağım sanırım hazır sistem en iyisi gibi gözüküyor çok kararsızım :/

Bu sistemdeki anakart 3200 MHz RAM destekliyor mu? Ayrıca işlemcisini 5600 yapmalı mıyım? 14.000'e kadar çıkacağım sanırım hazır sistem en iyisi gibi gözüküyor çok kararsızım :/

Hocam attığım sistem daha mantıklı 6700 3060 Ti gücünde sayılır. Bütçe artarsa işlemciyi 12400F yapabilirsiniz.

Bu sistemdeki anakart 3200 MHZ ram destekliyor mu? Ayrıca işlemcisini 5600 yapmalı mıyım? 14.000 e kadar çıkacağım sanırım hazır sistem en iyisi gibi gözüküyor çok kararsızım :/
Attığım özelleştirmeleri yapıp, işlemciyi de 5600 yaparsanız mükemmel sisteme ulaşırsınız. Fakat NVIDIA zorunluluğu yoksa 14000₺ bandına 6700XT bulunan sistemler mevcut.

1667826781905.png

Arkadaşlar desteğiniz ve önerileriniz için çok teşekkür ederim.

Son kararım max 14.000 bütçe ile hazır bir sistem toplamak. Önerilerinizi bekliyorum :)

Arkadaşlar desteğiniz ve önerileriniz için çok teşekkür ederim.

Son kararım Max 14.000 bütçe ile hazır bir sistem toplamak. Önerilerinizi bekliyorum :)

Elinizde SSD varken gerek yok topladığım sistemi bu PSU ile alabilirsiniz

Elinizde SSD varken gerek yok topladığım sistemi bu PSU ile alabilirsiniz
i3 lere pek sıcak bakmıyorum hocam :/

Hocam i3 olması bir şey ifade etmiyor 12100F 5500 ve 11400FDEn daha güçlü bir işlemci. Muazzam bir Single thread gücü var.

Cok fark yok aralarinda Ryzen 5500 coklu cekirdek performansiyla i3'u yakalıyor.
Tekli cekirdek performans oyunlarinda maximum 5 FPS fark atiyor oyunun ilerleyen dakikalarinda Ryzen 5500'un i3 12100F'yi nasıl yakaladigini FPS de goruyoruz video da.
$U videoyu izlersen aralarinda neredeyse hiçbir fark olmadigini anlarsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

9.dakikadan itibaren izle.

Cok fark yok aralarinda Ryzen 5500 coklu cekirdek performansiyla i3'u yakalıyor.
Tekli cekirdek performans oyunlarinda maximum 5 FPS fark atiyor oyunun ilerleyen dakikalarinda Ryzen 5500'un i3 12100F'yi nasıl yakaladigini FPS de goruyoruz video da.
$U videoyu izlersen aralarinda neredeyse hiçbir fark olmadigini anlarsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

9.dakikadan itibaren izle.

Evet arada devasa bir fark yok ama sonuçta 5 FPS de olsa daha güçlü. Ben konu sahibinin i3 küçümsemesine sitem ettim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı