10.000-12.000 TL sistem önerisi

Tabii
Mesela stres testini yaparken başka sağlam kart takar PC'ye atar sana videoyu sağlam sanarsın
Kargolar iken bozuk olanı gönderir olabilir yani
O yüzden kendin test edip alman daha mantıklı

Güvenilir almak istiyorum Bir yandan çok korkuyorum,2. el toplamak istesem 2. el nereden toplayacağım bilgisayarcılarda var mıdır? İlla sahibinden falan mı?

Güvenilir almak istiyorum Bir yandan çok korkuyorum,2. el toplamak istesem 2. el nereden toplayacağım bilgisayarcılarda var mıdır? İlla sahibinden falan mı?

Sadece kasamı toplayacaksın monitör klavye falan var mı?

Kasa;
Psu;
Anakart;
İşlemci;
Ram;
Ssd;
Ekran kartı;
Bir hatam yoksa 10.5K yapıyor. Geri kalan paran ile ekipman al.

Eski be hocam işlemcisi.

Pazarlık yaparsan toplam 9.5-10K yapabilirsin.

Buna veya
Bak monitör olarak.

Benim attığım sistemi ikinci el olanları pazarlıkla alsan, diğer attıklarımı sıfır alsan 9K ya çekebilirsin fiyatı. Yine attığım monitör 2K, toplam 11K. Kalan bin lira ile mouse+klavye al.

Benim attığım sistemi ikinci el olanları pazarlıkla alsan, diğer attıklarımı sıfır alsan 9K ya çekebilirsin fiyatı. Yine attığım monitör 2K, toplam 11K. Kalan bin lira ile mouse+klavye al.

Bazı attıklarınız sahibinden sanırım güvenilir mi fakat ekran kartıydı galiba bozuk falan gelme imkanı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…