Tabii
Mesela stres testini yaparken başka sağlam kart takar PC'ye atar sana videoyu sağlam sanarsın
Kargolar iken bozuk olanı gönderir olabilir yani
O yüzden kendin test edip alman daha mantıklı
Güvenilir almak istiyorum Bir yandan çok korkuyorum,2. el toplamak istesem 2. el nereden toplayacağım bilgisayarcılarda var mıdır? İlla sahibinden falan mı?
Güvenilir almak istiyorum Bir yandan çok korkuyorum,2. el toplamak istesem 2. el nereden toplayacağım bilgisayarcılarda var mıdır? İlla sahibinden falan mı?
En ucuz Dark GT DKCHGT FRGB 3 Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark GT DKCHGT FRGB 3 Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.098,93 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W Power Supply özelliklerini incele, 999,14 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz MSI A320M-A Pro AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI A320M-A Pro AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 1.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Twisted Minds TM22FHD100IPS 22" 1 ms Full HD IPS 100 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Twisted Minds TM22FHD100IPS 22" 1 ms Full HD IPS 100 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 2.449,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz MSI PRO MP243X 23.8" 1 ms Full HD IPS 100 Hz Monitör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI PRO MP243X 23.8" 1 ms Full HD IPS 100 Hz Monitör özelliklerini incele, 3.461,46 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Benim attığım sistemi ikinci el olanları pazarlıkla alsan, diğer attıklarımı sıfır alsan 9K ya çekebilirsin fiyatı. Yine attığım monitör 2K, toplam 11K. Kalan bin lira ile mouse+klavye al.
Benim attığım sistemi ikinci el olanları pazarlıkla alsan, diğer attıklarımı sıfır alsan 9K ya çekebilirsin fiyatı. Yine attığım monitör 2K, toplam 11K. Kalan bin lira ile mouse+klavye al.