10.000-12.000 TL sistem önerisi

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...plus-monitor-plus-ekipmanlar-1206065874/detay bu iyi midir sizce ve yüz yüze gitsem ne yapacağım hiçbir şey bilmiyorum ben gider Google'ı açarım nelere bakmam gerekiyor.

(HD tune )programı SSD ve HDD testi için.
(FurMark)programı ekran kartı için.
(MSI Afterburner)programı oyunlarda FPS ve ısınma testi için.
Bunları alacağın bilgisaya indir hepsini test et programların kullanımı çok basit YouTube'dan izle nasıl kullanılacaklarını.
Bu programlar ile test ederek almalısın.

(HD tune )programı SSD ve HDD testi için.
(FurMark)programı ekran kartı için.
(MSI Afterburner)programı oyunlarda FPS ve ısınma testi için.
Bunları alacağın bilgisaya indir hepsini test et programların kullanımı çok basit YouTube'dan izle nasıl kullanılacaklarını.
Bu programlar ile test ederek almalısın.

Peki bu programlar nereden indiriliyor Ve mantiken parçaları yoruyorsun parçaya bir şey olur mu? Bozulma gibi

Peki bu programlar nereden indiriliyor ve mantiken parçaları yoruyorsun parçaya bir şey olur mu? Bozulma gibi.

Program ismini yazıp mesela "furmank indir PC" diye yazarsan en üstte orijinal kendi resmi sitesi var hepsinin.
Ben linkleri bıraktım.
Parçaları bozma gibi bir şey söz konusu değil bu uygulamalar için hepsi güvenilir uygulamalar.
Sadece kendi resmi sitesinden indirmek gerek.

Kasa;
Psu;
Anakart;
İşlemci;
Ram;
Ssd;
Ekran kartı;
Bir hatam yoksa 10.5K yapıyor. Geri kalan paran ile ekipman al.

Eski be hocam işlemcisi.

Pazarlık yaparsan toplam 9.5-10K yapabilirsin.

Buna veya
Bak monitör olarak.
Ben olsam bunu alırım, daha yeni daha güçlü. Hemde parça kalitesi kat be kat daha iyi.

Forumda daha yeniyim, uzun zamandır bilgisayar sahibi olmak istiyorum. Laptop tercih etmiyorum, ısınma ve performans açısından 10k 12K ya Full setup dizme imkanı var mıdır? Üst düzey bir şey değil, Valorant gibi oyunlar orta düzeyde olsa yeterlidir. Aynı zamanda hiçbir şey bilmiyorum nereden alacağımı nasıl yapacağımı bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkür ederim.

Ekipman istemesen şunu indirim ile kaçırma derdim.

Reis boş kasa o 🥹😅
Dostum farkındayım. Sistemi önerdim, alt alta linkler var.

Kasa;
Psu;
Anakart;
İşlemci;
Ram;
Ssd;
Ekran kartı;
Bir hatam yoksa 10.5K yapıyor. Geri kalan paran ile ekipman al.

Eski be hocam işlemcisi.

Pazarlık yaparsan toplam 9.5-10K yapabilirsin.

Buna veya
Bak monitör olarak.
Hocam, niye buna bakmıyorsun? Dığer atılan sistemlerden kat kat daha iyi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı