10.000-12.000 TL sistem önerisi

Reis sana sistem önerim şudur sıfır sistem parçalar şu şekilde
Anakart
İşlemci
Ekran kartı
Ram
PSU
Kasa
Ssd
12 bin 350 TL tutuyor toplamda sadece ekran kartını 2. El alıcaksın 1080ti ile güzel performans alırsın monitör ve aksesuarlar için 2 bin TL daha gerek monitör 2. El alırsın

Reis sana sistem önerim şudur sıfır sistem parçalar şu şekilde
Anakart
İşlemci
Ekran kartı
Ram
PSU
Kasa
Ssd
12 bin 350 TL tutuyor toplamda sadece ekran kartını 2. El alıcaksın 1080ti ile güzel performans alırsın monitör ve aksesuarlar için 2 bin TL daha gerek monitör 2. El alırsın
Kasa dandik, ssd kötü, arkadaşın bütçeyi hayli hayli aşıyor.

Dostum farkındayım. Sistemi önerdim, alt alta linkler var.

Hocam, niye buna bakmıyorsun? Dığer atılan sistemlerden kat kat daha iyi?

Pek bilmiyorum aslında ama Sahibinden attığınız ekran kartı mesela gidip test etmem gerekiyor ama ekran kartının sahibinin bilgisayarı kesinlikle var mıdır aynı zamanda bu watt ne işe yarıyor 500 demişsin 400 desen ne zararı olur fazla olursa Performansmı artar ve arttıkça hiçbir zararı var mı?

@maradonha psu sistemin kalbidir, fişden gücü alır. Sisteme ayarlayıp dağıtır. 400w olsa sisteme yetmez, 500w olması iyidir. Ayrıca ekran kartını bir bilgisayarcıdanda test ettirebilirsin. Benim attığım sistem hem daha güncel, hemde daha kaliteli bileşenlere sahip. Hemde Trabzonda. Birebir gidip bakabilirsin.

@maradonha PSU sistemin kalbidir, fişden gücü alır. Sisteme ayarlayıp dağıtır. 400W olsa sisteme yetmez, 500W olması iyidir. Ayrıca ekran kartını bir bilgisayarcıdanda test ettirebilirsin. Benim attığım sistem hem daha güncel, hem de daha kaliteli bileşenlere sahip. Hem de Trabzon'da. Birebir gidip bakabilirsin.

Peki ya Bu fişden çekme gücü yüksekmi olur? Aşırı derecede Fatura yapacak kadar?

Yapabilirseniz ikinci el bilgisayar toplarken parçaları tek tek seçiniz hem sizin için daha iyi seçenekler daha uyguna bulunabilir hem de 2. el piyasası çok saçma sıfırından pahalıya satanlar var sistemleri.

Peki ya bunları nereden toplamam gerekiyor gidip bilgisayarcıdan mı bilgşsayarcıda varmıdıf onu da bilmiyorum Sahibinden mi Trendyolmu önerir misiniz?

Peki ya bunları nereden toplamam gerekiyor gidip bilgisayarcıdan mı bilgşsayarcıda varmıdıf onu da bilmiyorum sahibinden mi trendyolmu önerir misiniz?

Sahibindenden tek tek test ederek satın almanızı öneirrim fakat bence bekleyip bütçenizi biriktirin kasım ayında Arc A750'li sistemler 12K bandına gelebilir gidip ikinci el monitor kulaklık mouse klavye falan alırsınız.

Peki ya bunları nereden toplamam gerekiyor gidip bilgisayarcıdan mı bilgşsayarcıda varmıdıf onu da bilmiyorum sahibinden mi trendyolmu önerir misiniz?

PC'den anlamayan birine benziyorsunuz bu paraya bilgisayarcı sizi kazılar Trendyol'dan alacagınızda kazıklar ikinci eldede sorunlu ürünü tespit edemem imkanınız fazla o yüzden bana attıgınız sistemi tercih edebilirisiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı