M
Msi1234
Ziyaretçi
Her şeyi AMD olan yok ki. Güç mesela vs.
Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci: intel core i7 5930k Anakart: gigabyte x99 gaming Ram: gskill 16gb ddr4 2400 mhz Ekran kartı: evga gtx980 4gb 256bit directx 12 .Senin Yorumundan sonra fikrim degişti bunları topladım.Sence Nasıl?O kadar bütcen var ve AMD sistem istiyorsun bence hata, artık DDR4 sistem kurmalısın. Intel islemcili, Nvidia ekran kartlı, DDR4 RAM'li başka bir şey düşünme.
Hayali Sistemi Gerceklestirmek İçin Ugrasıyorum.Hayaller Olmadan Gerçekler Olmaz.Ah şu hayali sistemler yok mu çok özeniyorum sizlere, keşke benim de kafamın içinde 10.000 TL olsa da saçma sapan sistemler toplayabilsem.
Emek verip zahmet etmissin ikinci yorumda arkadasın dedigi gibi intel toplamaya karar verdim.ugrasın için teşekkür ederim.Her ne kadar hayali olsa da R9 390X CrossFireX ve 1 TB SSD'li bir sistem. Aynı bütçeye toplanacak Intel sistem daha iyi olur.
Eki Görüntüle 93821
10.000 TL'lik sisteme GTX 980 mi koyacaksınız? En azından bir GTX 980Ti olmalı.
980 Ti SLI olmalı.10.000 TL'lik sisteme GTX 980 mi koyacaksınız? En azından bir GTX 980Ti olmalı.
980 ile 980ti arasında ki fiyat farkı degermi sizce?980 Ti SLI olmalı.
Kesinlikle değer, GTX 980Ti oyunlarda neredeyse Titan X performansı veriyor.
Tamamdır Recep Abi. Sadece kendimi tutamadım açıkçası, yazdıklarım için de herkesten özür dilerim.Raport et butonunu kullanın mutlaka bu gibi durumlarda. Söz konusu mesajlar silindi ve gerekli uyarılar yapıldı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.