Hocam son bir şey daha sorayım. Mousepadi alacağım sanırım ve şimdi de modlanabilir, beyaz, 60'lık bir klavye arıyorum. Öneriniz nedir?
Dediğim klavyeyi alın geçin.
Hocam son bir şey daha sorayım. Mousepadi alacağım sanırım ve şimdi de modlanabilir, beyaz, 60'lık bir klavye arıyorum. Öneriniz nedir?
Güzel klavye fakat çok pahalı. Güncel olarak apex pro tkl kullanıyorum fakat artık beyaz ekipmanlar daha hoş geliyor bu yüzden beyaz klavye istiyorum. 1200 lira gibi bir paraya öneriniz var mıdır?Dediğim klavyeyi alın geçin.
Konu sahibi ben değilim hocam ben ayrı olarak bir soru sordum.Bütçeniz toplam 10000TL değil miydi?
Mouse 4000+1000 dongle ile 5000.
Mouse pad 750 5750 TL oldu.
4250'yi biraz esnetin?
Klasse'den daha iyi QCK+. İkisini de kullandım.Klavye -> Apex Pro TKL
Mouse -> Superlight
Mouse pad -> SteelSeries QCK+ veya Klassegear
Mouse + Dongle:Selamlar.
Klavye -> %60-75 ve mekanik (sessiz veya az sesli)
Mouse -> Claw tutuş ve ufak boyutlar (Elim 17cm)
Mouse Pad -> Hiçbir Fikrim yok
Özelliklerine göre 10.000 tl bütçe için önerilerinizi bekliyorum dostlar.
Yurt içi satın alma tercihimdir.
Şimdiden hepinize teşekkürler.
754 TL mi? Patladım vallahi. QCK+ bile daha iyi Klasse'den. İkisini de kullandım.Mouse:
![]()
VXE R1 Wireless Mouse
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...wraithesports.com
Klavye:
![]()
VGN VXE ATK68 Mekanik Klavye (Manyetik Switch) (L)
Önemli: Eğer Firmware güncellemesi yapmak istiyorsanız, lütfen ürününüz ile uyumlu bir Firmware yüklediğinizden emin olun. (ATK68 veya ATK68 L) Uyumsuz bir firmware güncellemesi sorunlara neden olabilir veya ürünü kullanılamaz duruma getirebilir. Kutudan çıkan ürün, Firmware güncellemesi...wraithesports.com
Mouse Pad:
![]()
KlasseGear Tiger Longteng Huoyun Special Edition 480x400x4 Mm E-sports Gaming Oyuncu Mouse Pad Mousepad - Fiyatı, Yorumları
KlasseGear Tiger Longteng Huoyun Special Edition 480x400x4 Mm E-sports Gaming Oyuncu Mouse Pad Mousepad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Klavye:
Senin sorduğum 3 lü için önerin ne olur hocam?754 TL mi? Patladım vallahi. QCK+ bile daha iyi Klasse'den. İkisini de kullandım.
Attıklarınızdan Beast X ve ATK68.Klavye:
Darmoshark Top75 Mekanik Klavye
mı yoksa
VGN VXE ATK68 Mekanik Klavye (Manyetik Switch)
Mouse:
Ninjutso Sora 4K Wireless Mouse
mı yoksa
Lamzu Atlantis Mini Pro 4K
mı yoksa
WLmouse Beast X Magnezyum Mouse
Tercih edersin. (üşenmezsen nedenini de rica ederim)
Senin sorduğum 3 lü için önerin ne olur hocam?
Yok konu başlığında sorduğum kriterlerde önerilerinizi kastettim.Attıklarınızdan Beast X ve ATK68.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.