10.000 TL gamer PC toplama

Bütçe
10000

Hocam dalgınlık oldu kusura bakmayın. Onun dışında neden gereksiz olsun ki? En günceli her zaman en iyisidir. Çok ciddi bir fiyat farkı da yok zaten. 300-400 lirayı dert etmeyeceğini düşünüyorum arkadaşın.

Kaliteli bir B450 gayet de işini görür. Kalan parayla da diğer parçalara bütçe ayrılabilir.

Kaliteli bir B450 gayet de işini görür. Kalan parayla da diğer parçalara bütçe ayrılabilir.

Tercihler dostum... Eğer arkadaş O.C yapmayacaksa bence de B450 alsın. Önemli olanlar ihtiyaçlar. Ben genel olarak kendime göre topladım sistemi.

Tercihler dostum... Eğer arkadaş O.C yapmayacaksa bence de B450 alsın. Önemli olanlar ihtiyaçlar. Ben genel olarak kendime göre topladım sistemi.
Normal kalite bir B550 alacağıma B450 Tomahawk Max alırdım daha iyi benim için. Şu an stokta yok ancak en kaliteli B450 bulunabiliyor o fiyatlara. B550'yi O.C konusunda geçemeyebilir belki ancak o kadar yüksek tutmaya gerek yok ana kartı. Sonuçta Ryzen 5 3600 alıyorsun.

İleriye dönük bir sistem toplamak asıl mesela. Birkaç yıl sonra arkadaş yeni 4. nesil bir işlemci alırsa B550 daha iyi performans verecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…