10.000 TL GTX 1080 Ti Sistem Toplama

Hocam ben aradığım monitörü bulamadım. 144 hz 1ms bir monitör arıyordum fakat TN panel olmayıpta aradağım özellikleri taşıyan bir monitör bulamadım. 1080p monitör almayı düşünüyorum. Gerektiğinde DSR ile 4k yapabilme imkanım var. Siz ne düşünüyorsunuz ? @GCN
1ms bulamazsın çünkü yok. Tepki süresini boş ver. 311. mesajdan itibaren oku, yani 32. sayfa ilk mesajdan itibaren. 7200 TL R5 1600 ve GTX 1070 Sistem Toplama

Hocam mesajları okudum. Cidden kendime neden 144 hz monitör istediğimi sorduğumda sadece yayıncılardan gördüğüm için olduğunu fark ettim. Sırf 144hz olacak diye de çamur gibi görüntüye katlanmanın aptallık olacağı kanısına vardım. Bu monitörü almayı düşünüyorum hocam ne diyorsunuz ? https://www.itopya.com/LG-27-27UD58-B-IPS-4K-HDMI-FreeSync-Gaming-Monitor/

Hocam 4k'ya ön yarıgmın sebebi ise 1-2 sene sonra 1080 Ti'ın 4k Ultra ayarlarda 60 fps veremeyeceğini düşündüğümden kaynaklı. Çözünürlüğü monitörün ana çözünürlüğünün altına düşürdüğümüz zaman bulanıklaşmalar oluyormuş. Yani 2-3 sene sonra 4k medium ayarlarda oynamaktan korkuyorum.

Hocam mesajları okudum. Cidden kendime neden 144 hz monitör istediğimi sorduğumda sadece yayıncılardan gördüğüm için olduğunu fark ettim. Sırf 144hz olacak diye de çamur gibi görüntüye katlanmanın aptallık olacağı kanısına vardım. Bu monitörü almayı düşünüyorum hocam ne diyorsunuz ? https://www.itopya.com/LG-27-27UD58-B-IPS-4K-HDMI-FreeSync-Gaming-Monitor/

Bence monitör güzel ama markası pek içime sinmedi. Yine de uzman arkadaşlar daha iyi bilir. Ben bulabilirseniz Samsung veya Phılıps alın derim. Ayrıca 4k görüşünüze katılıyorum. 4K nın şuan ki 1080P kadar kullanılabilir olmasına daha 5-6 sene var diyorum. Belki biraz daha kısa. Çünkü 4K 60FPS oyun oynatan piyasada ekran kartı yok. Var da çok uçuk fiyatlara.

Hocam 4k'ya ön yarıgmın sebebi ise 1-2 sene sonra 1080 Ti'ın 4k Ultra ayarlarda 60 fps veremeyeceğini düşündüğümden kaynaklı. Çözünürlüğü monitörün ana çözünürlüğünün altına düşürdüğümüz zaman bulanıklaşmalar oluyormuş. Yani 2-3 sene sonra 4k medium ayarlarda oynamaktan korkuyorum.
Psikolojik, psikolojik ve psikolojik. Ayarlar o kadar düşmez ama elbette düşme yaşanır. Ancak ince ayar yaparsın yine iyi çok iyi grafik ayarlarını elde edersin. Her ayarı gözüne kötü görünmeyene kadar düşürürsün. Bazı ayarlar var ki sonuna kadar bile açsan görüntüde değişim neredeyse sıfır olmasına rağmen epey FPS düşürüyor. Yani böyle ince ayar çekersin.

Bence monitör güzel ama markası pek içime sinmedi.
LG, Dünya'nın en kaliteli panel üreticisi!

Psikolojik, psikolojik ve psikolojik. Ayarlar o kadar düşmez ama elbette düşme yaşanır. Ancak ince ayar yaparsın yine iyi çok iyi grafik ayarlarını elde edersin. Her ayarı gözüne kötü görünmeyene kadar düşürürsün. Bazı ayarlar var ki sonuna kadar bile açsan görüntüde değişim neredeyse sıfır olmasına rağmen epey FPS düşürüyor. Yani böyle ince ayar çekersin.

LG, Dünya'nın en kaliteli panel üreticisi! Saçmalama.
Hocam siz öyle diyorsanız bu monitörde karar kıldım. Hem IPS hem de 10 bit renk derinliği var.

Dosya Ekleri

• hocam sistem.PNG
    hocam sistem.PNG
    35 KB · Görüntüleme: 245
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı