10.000 TL GTX 1080 Ti Sistem Toplama

Onu alacağına bunu al, %100 aynı panel ve daha ucuz. Acer XF270HUBMIJDPRZ 27" 4ms Quad HD Gaming Monitör Monitör

Bunlar da AHVA.

Kardeşim IPS değil diyorum! Fiyatının yüksek olmasına G-Sync neden oluyor.

AHVA panel nedir, ne değildir?

Niye bağırıyorsun kardeşim. Kendi resmi sitesinde yazanı söylüyorum sana. Girip bakabilirsin. Onlar yanlış yazmış diyorsan söyle yani bağırmak nedir, kendine gel. G-SYNC özelliği var diyorum evet. Monitör pahalı o yüzden daha iyi diye bir şey mi dedim? G-SYNC özelliği ve sitede yazana göre IPS Panele sahip, 2K çözünürlükte, 165 Hz bir monitör diyorum.

Niye bağırıyorsun kardeşim. Kendi resmi sitesinde yazanı söylüyorum sana. Girip bakabilirsin. Onlar yanlış yazmış diyorsan söyle yani bağırmak nedir, kendine gel. G-SYNC özelliği var diyorum evet. Monitör pahalı o yüzden daha iyi diye bir şey mi dedim? G-SYNC özelliği ve sitede yazana göre IPS Panele sahip, 2K çözünürlükte, 165 Hz bir monitör diyorum.
Yazının bağırdığını ilk defa duydum. Bir konu paylaştım, onu okursan neden IPS yazdıklarını anlarsın.

Yazının bağırdığını ilk defa duydum. Bir konu paylaştım, onu okursan neden IPS yazdıklarını anlarsın.

Ünlem koyunca bağırmış olmuyorsun yani. Peki AHVA olduğunu nerden biliyorsun, söyler misin kızmayacaksan? Ben de bilgi sahibi olmak istiyorum yani.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı