10.000 TL GTX 1080 Ti Sistem Toplama

Hocam monitöre çok fazla para vermek istemiyorum. Bu arada internette okuduğum bir makaleye göre IPS ekranlar Input Lag değeri yüksel olan panellermiş. Bu nedenle çoğu oyuncu TN panel tercih ediyormuş. Ne kadar doğrudur bilemem fakat bence renkler Input Lag'dan daha önemli.

@GCN Hocam sizce hangisini tercih etmeliyim ?

Hocam monitöre çok fazla para vermek istemiyorum. Bu arada internette okuduğum bir makaleye göre IPS ekranlar Input Lag değeri yüksel olan panellermiş. Bu nedenle çoğu oyuncu TN panel tercih ediyormuş. Ne kadar doğrudur bilemem fakat bence renkler Input Lag'dan daha önemli.
Bak şu ortadaki monitörün Input Lagından daha düşük TN panel bul, ben adam değilim. IPS panel değil ama Samsung tarafından geliştirilen taklit IPS yani PLS panel.

@GCN Hocam sizce hangisini tercih etmeliyim ?
Ben oyun falan oynamıyorum, şunu alırdım: 276E8FJAB/00 hakkında ayrıntılı teknik özellikler Ancak yinede zorlandım! :D Tam emin olamıyorum, bunları saman yığınından iğne toplar gibi seçtim. Yani bu fiyattaki en iyileri, o yüzden aralarında seçim yapamıyorum! :D

Hocam galiba sizin dediğiniz monitörde karar kıldım (sonunda) :D . Fakat ben Vega'yı da beklemek istiyorum. 600 dolara 1080 Ti performansı verecek kartları olduğu söyleniyor. Eğer öyle olursa 2k FreeSync bi monitör alırım.

Hocam galiba sizin dediğiniz monitörde karar kıldım (sonunda) :D . Fakat ben Vega'yı da beklemek istiyorum. 600 dolara 1080 Ti performansı verecek kartları olduğu söyleniyor. Eğer öyle olursa 2k FreeSync bi monitör alırım.
Aslında senin ilk beğendiğin monitör bunlara bin basar. Havada karada çarpar, böler, toplar...

LG 27UD58-B: 27 Class 4K UHD IPS LED Monitor (27 Diagonal) | LG USA

Hayalimdeki monitör:
  • 4K kavisli dev ekran.
  • Direct LED, doğrudan arka aydınlatma.
  • AH-IPS panel.
  • En fazla 8ms tepki süresi.
  • Gerçek 10-bit.
  • 60Hz yenileme hızı.
  • En az 500 cd/m² parlaklık.
Custom 7.2 ses sistemi. Yeme film izle! :cry:

Ama nerede...

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı