10.000 TL laptop önerisi

Bütçe
10.000

ramazanaltun0

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, elimde 10.000 TL kadar bütçe mevcut. İstediğim özellikler: Ekran kartımin 3050 144 Hz, en az 8 GB RAM. Bir de işlemci en az 6 çekirdek olacak çünkü hem oyun oynayacağım hem de AutoCAD programını kullanacağım. Isınma konusunda sorun çıkarmaz, inşallah. Yardımcı olursanız çok memnun olurum. Bulduğum bir tane laptop var, bakarsanız sevinirim. Teşekkürler. Bu arada ASUS TUF serisi laptoplar çok ısınır mı?
Baktığım laptop: https://www.hepsiburada.com/asus-tu...r-bilgisayar-p-HBCV000008SRHI?magaza=Teknorya

Selamlar, elimde 10.000 TL kadar bütçe mevcut. İstediğim özellikler: Ekran kartımin 3050 144 Hz, en az 8 GB RAM. Bir de işlemci en az 6 çekirdek olacak çünkü hem oyun oynayacağım hem de AutoCAD programını kullanacağım. Isınma konusunda sorun çıkarmaz, inşallah. Yardımcı olursanız çok memnun olurum. Bulduğum bir tane laptop var, bakarsanız sevinirim. Teşekkürler. Bu arada ASUS TUF serisi laptoplar çok ısınır mı?
Baktığım laptop: https://www.hepsiburada.com/asus-tu...r-bilgisayar-p-HBCV000008SRHI?magaza=Teknorya

Kanka sakın ASUS veya HP alma sana yemin ediyorum adamlar bilgisayar yapmayı bilmiyor Excalibur'un yeni modellerinden al ön yargılı olma MSI da alabilirsin ama sakın amatör bir marka alma pişman olursunuz hocam bu arada Lenovo da alabilirsin ben kullanıyorum.

Kanka sakın ASUS veya HP alma sana yemin ediyorum adamlar bilgisayar yapmayı bilmiyor Excalibur'un yeni modellerinden al ön yargılı olma MSI da alabilirsin ama sakın amatör bir marka alma pişman olursunuz hocam bu arada Lenovo da alabilirsin ben kullanıyorum.

Bilgisayar yapmayı bilmediği kanısına nasıl vardınız acaba dinlemek isterim?

Reis peki önerir misin kasma donma yaşıyor musun? Şimdi alacakken iyisini alalım diye uğraşıyorum da yoksa piyasada çok laptop var

Hocam kesinlikle öneriyorum bu fiyata daha iyisini bulman çok zor zaten Monster Casper gibi markalardan kesinlikle uzak dur. Arkadaşım 5 ay önce Excalibur aldı ve şu an fan sesi uçak kaldırıyormuş gibi bir ses veriyor.(Bilgisayarı servise verdi fanını temizleyip geri yolladılar ama sıkıntı hala devam ediyor)

Arkadaş koskoca ASUS'a amatör dedi hocam çok kaale almamak lazım

Hocam hemen linç lemeyin benim kast ettiğim şey amatörler adı dünyada yine pek bilinmiyor ama MSI veya Excalibur öyle değil benim demek istediğim mesela Excalibur'un sahibi Casper ha bakın ben Excalibur direkt olarak kusursuz çıktı demiyorum ısınma sorunları falan vardı ama adamlar onu da yeni modellerde düzelti demek istediğim yine ön yargılı olmayın ve HP ve ASUS gibi markaların gamin PC yapmaları biraz yavaş sürecek yani adamlar kendini yavaş yavaş düzeltcekler.
Hocam kesinlikle öneriyorum bu fiyata daha iyisini bulman çok zor zaten Monster Casper gibi markalardan kesinlikle uzak dur. Arkadaşım 5 ay önce Excalibur aldı ve şu an fan sesi uçak kaldırıyormuş gibi bir ses veriyor.(bilgisayarı servise verdi fanını temizleyip geri yolladılar ama sıkıntı hala devam ediyor)

Arkadaş koskoca ASUS'a amatör dedi hocam çok kaale almamak lazım.

Kardeşim bana göre sizin yaptığın bir insanın düşüncesini umursamamak bana göre amatör size göre nedir bilemem.(he tabii sizin içiniz zift tutmuşsa orasını bilemem)

Hocam kesinlikle öneriyorum bu fiyata daha iyisini bulman çok zor zaten Monster Casper gibi markalardan kesinlikle uzak dur. Arkadaşım 5 ay önce Excalibur aldı ve şu an fan sesi uçak kaldırıyormuş gibi bir ses veriyor.(Bilgisayarı servise verdi fanını temizleyip geri yolladılar ama sıkıntı hala devam ediyor)

Arkadaş koskoca ASUS'a amatör dedi hocam çok kaale almamak lazı
casper şuan kendimde kullanıyorum zaten kasa kısmı hemen kendini bırakıyor zaten ve ısınma sorunu çok fazla oluyor monster keza aynı şekilde kasa kalitesi pek iyi değil bir kere yanlışlıkla yere düşürsen direkt ölüyor şuan asus tuf serisinden tek korkum ısınma sorunun olması ısınma olmazsa süper bi laptop.

Casper şu an kendimde kullanıyorum zaten kasa kısmı hemen kendini bırakıyor zaten ve ısınma sorunu çok fazla oluyor Monster keza aynı şekilde kasa kalitesi pek iyi değil bir kere yanlışlıkla yere düşürsen direkt ölüyor şu an ASUS TUF serisinden tek korkum ısınma sorunun olması ısınma olmazsa süper bir laptop.

Hocam, aslında ben de biraz ön yargılı davrandım. Sizden özür dilerim. Bence hangi bilgisayarı alırsan al biraz şans işi. bilgisayarın parçalarına bakmayı unutma. mesela "ekran kartı: nvidia" gibi, kastetmek istediğim. (Bu arada şimdi de "AMD'ye kötü dedi" demeyin. Ben AMD kullanıyorum, bayağı da memnunum :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, aslında ben de biraz ön yargılı davrandım. Sizden özür dilerim. Bence hangi bilgisayarı alırsan al biraz şans işi. bilgisayarın parçalarına bakmayı unutma. mesela "ekran kartı: nvidia" gibi, kastetmek istediğim. (Bu arada şimdi de "AMD'ye kötü dedi" demeyin. Ben AMD kullanıyorum, bayağı da memnunum :)
kral amd zaten iyi intel ve amd kendilerine göre artı ve eksileri var gerçi pek eksileri yok
şuan yeni bir tane laptop buldum hp : https://www.hepsiburada.com/hp-pavi...RJ?magaza=Teknorya&url_src=and-product-detail

asus tuf : https://www.hepsiburada.com/asus-tu...r-bilgisayar-p-HBCV000008SRHI?magaza=Teknorya

şuan ikisi arasındayım

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı